کد خبر:۴۱۱۷۳۵
قاضی‌زاده در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

ادامه دادن مذاکرات با شرایط کنونی احمقانه است/ پروتکل الحاقی بصورت عام به تصوب نمایندگان نخواهد رسید

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: اگر پروتکل الحاقی بخواهد در مجلس به تصویب برسد قطعا با ملاحظاتی تصویب خواهد شد و نمایندگان ملاحظات خود را در ذیل در تصویب پروتکل الحاقی مکتوب خواهند کرد.

امیر حسین قاضی‌زاده در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در واکنش به اظهارات آمانو در خصوص بازدید از سایت‌های نظامی ایران گفت: اظهارات آمانو نشان دهنده این است که چه آینده‌ای در انتظار ملت و نظام ایران با این تفاهماتی است که آقایان تیم مذاکره کننده در لوزان کرده‌اند، هست.


عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: در بیانیه لوزان تیم مذاکره کننده فرا‌تر از پروتکل الحاقی را پذیرفته‌اند «آمانو» در اظهارتش بیان می‌کند ما به تفاهم و بیانیه لوزان کاری نداریم بلکه بر اساس پروتکل الحاقی اجازه داریم از مراکز نظامی ایران بازدید داشته باشیم.


وی در ادامه به تشکیل پرونده هسته‌ای ایران در آژانس و شورای امنیت ملی اشاره کرد و بیان داشت: آژانس هسته‌ای به مراتب بر خلاف معاهدات «ان پی تی» که حقوقی نه تنها برای ملت ایران بلکه برای همه کشورهایی که می‌خواهند فعالیت‌های هسته‌ای صلح آمیز داشته باشند قائل است، مرتب بر علیه ملت و خلاف واقع فعالیت‌های هسته‌ای ایران گزارش‌هایی را به شورای امنیت ارائه می‌کرد و سپس با همین گزارشهای غیر اصولی و صحیح و با یک اقدام سیاسی پرونده ایران را به شورای امنیت ارسال کردند.


قاضی‌زاده با تأکید بر این مطلب که با تفاهم نهایی پرونده هسته‌ای ایران هچنان تا ابد باز خواهد ماند و بسته نخواهد شد، بیان کرد: وقتی رئیس آژانس هسته‌ای به صراحت نظرات خود را در خصوص بازدید از سایت‌های نظامی را مطرح می‌کند خدا می‌داند چه اتفاقی بر سر ما در آینده رخ خواهد داد.


وی بیان کرد: معتقدیم با شرایطی که در روند مذاکرات از سوی کشورهی ۱+۵ شاهد هستیم ادامه دادن مذاکرات احمقانه است.


به گفته قاضی‌زاده اگر پروتکل الحاقی بخواهد در مجلس به تصویب برسد قطعا با ملاحظاتی تصویب خواهد شد و نمایندگان ملاحظات خود را در ذیل در تصویب پروتکل الحاقی مکتوب خواهند کرد و تنها به سایت‌هایی اجازه بازرسی خواهند داد که آژانس به آن‌ها دسترسی دارد و فعالیت این سایت‌ها نیز از قبل روشن بوده است.


وی در ادامه به پذیرش پروتکل الحاقی در برخی از کشور‌ها اشاره کرد و گفت: کشورهایی همچون چین روسیه و دیگر کشورهایی که معاهده «ان پی تی» را انضاء کرده‌اند پروتکل الحاقی را نیز با شرایط خاصی پذیرفته‌اند.


قاضی‌زاده در خاتمه گفت: نمایندگان مجلس بصورت عام پرتکل الحاقی را تصویب نخواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
آرین
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۱
خدا کنه این دروغ راست باشه...تصویب کنید نماینده ملت نیستید بلکه ستون پنجم کنگره آمریکا هستید.
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۵
بی شناسنامه، .... توهین تا بی نهایت حرف نزن
1
0
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۰
عزیزم دولت هم بعد دوسال فهمیده چه کلاهی سرش رفته حالا دنبال بهونه است تا یکی رو پیدا نکنه و شکست بندازه گردنش . فقط من موندم با چه رویی می خندند شایدم هم به مردم ایران می خندند که توستند دو سال بذارشون سر کار
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار