آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۲۷۰۱
اورکی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

امیدواریم تیم مذاکره‌کننده، کشور را با چالش رودر رو نکنند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه مطمئن هستیم که تیم مذاکره‌کننده به هیچ عنوان زیر بار تعهداتی مبنی بر بازدید نظامی نمی رود، اظهار داشت: امیدواریم تیم مذاکره‌کننده کشور را با چالشی دیگر رودر رو نکنند.

حسین اور‫کی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به مباحث موجود در مذاکرات گفت: از ابندای آغاز مذاکرات خطوط قرمز و مسیرهای باز برای تیم مذاکره کننده آشکار بوده است.


‫وی تصریح کرد: دسترسی به اماکن نظامی و امنیتی باعث آسیب جدی به سیستم دفاعی و امنیت ملی کشور میشود و بنظر نمی رسد هیچ فرد عاقل و آزاده ایی زیر بار این ننگ برود.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه مطمئن هستیم که تیم مذاکره‌کننده به هیچ عنوان زیر بار تعهداتی مبنی بر بازدید نظامی نمیرود،اظهار داشت: امیدواریم تیم مذاکره‌کننده کشور را با چالشی دیگر رودر رو نکنند.

 

وی افزود: در هر صورت ما به هیچ عنوان در پی توافق به هر قیمتی نیستیم و کشورهای ۵+۱ اگر تمایل دارند با ایران اسلامی به توافق برسند باید دست از خوی زورگویانه و استکباری خود بردارند چراکه ما انقلاب کردیم‬ تا بتوانیم رودر روی این ابر قدرتهای پوشالی قد علم کنیم.

 

اورکی در پایان خاطر نشان کرد: ما انقلاب کرده‌ایم تا از مظلوم دفاع کرده و حق خود را از زورگویان عالم بستانیم، لذا این گونه بیانات با هدف زاتی ما ناسازگار بوده و پذیرفتنی نیست.‬ ‫پذیرش NPT باید در مجلس در معرض رای نمایندگان ملت قرار گرفته و اجرای داوطلبانه آن نیز تا این لحظه چیزی جز ایجاد توقع کشورهای غربی برای ما نداشته است.‬

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار