کد خبر:۴۱۲۷۱۷
میزگرد «همدلی و همزبانی به سبک دیپلماسی» در شیراز-۴؛

دولت حق بخشش دستاوردهای بومی که برای آن خون ریخته شده را ندارد

نماینده تشکل وصال دانشگاه آزاد واحد شیراز با بیان اینکه اگر خطوط قرمز رعایت شد، مذاکرات قابل دفاع است، گفت: دولت حق تقسیم و بخشش دستاوردهای ملی و بومی این کشور که ملت برایش خون داده است، ندارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مهسا آقایی، نماینده تشکل وصال دانشگاه آزاد واحد شیراز شب گذشته در میزگرد نماینده‌های تشکل‌های مختلف دانشجویی دانشگاه‌های شیراز که با همکاری «خبرگزاری دانشجو» و پایگاه خبری‌تحلیلی نگاه فارس برگزار شد، با بیان اینکه اگر ویژگی ظلم‌ستیزی را از انقلاب بگیرند، دیگر چیزی از آن باقی نمی‌ماند، تصریح کرد: یکی از خطوط قرمزی که تا کنون از سوی تیم مذاکره‌کننده ما رعایت نشده ویژگی ظلم‌ستیزی است. پیشینه تاریخی و سیاسی طرف مقابل و توهین‌هایی که این بین به منتقدان و مردم از سوی دولت وارد می‌شود، نشان می‌دهد ادامه مذاکرات ضربه شأن ملت است.


 
وی با بیان اینکه اگر خطوط قرمز رعایت شد مذاکرات قابل دفاع است، افزود: دولت حق تقسیم و بخشش دستاوردهای ملی و بومی این کشور که ملت برایش خون داده است، ندارد.
 


آقایی ادامه داد: همچنین ما احساس می‌کنیم که در این مذاکرات، فریب افکار عمومی صورت گرفته است. به عنوان نمونه در توافق لوزان و ژنو با متنی حقوقی روبرو هستیم که باید مراجعه‌مان به متن انگلیسی باشد و نه فارسی. در متن انگلیسی از لغو تحریم‌های هسته‌ای سخن به میان آمده است در صورتی که در متن فارسی لغو همه تحریم‌ها ترجمه شده است! اکنون عموم مردم ما فکر می‌کنند که قرار است تمام تحریم‌ها برداشته شود.


 
این فعال دانشجویی همچنین گفت: پذیرفتن پروتکل الحاقی، عبور از خط قرمزهاست، چه برسد به پذیرفتن موضوعات فراپروتکلی.

 

آقایی بیان داشت: متاسفانه در حالی که انتقاد و دیدن نقاط ضعف، از نشانه‌های هم‌دلی و هم‌زبانی است؛ اما منتقدان از سوی دولت مورد اهانت واقع می‌شوند و برچسب هم‌دل نبودن می‌خورند. همدل یبه معنای توافق کامل با دولت باشد نیست بلکه نقد به فعاعلیت‌های دولت، مصداق هم‌دلی است.


 
وی تصریح کرد: ما از امام و رهبری شنید‌ایم که دانشگاه مبدا همه تحولات است و دانشجویان باید روحیه انتقادی داشته باشند. از کدهایی که امام و رهبری دریافت می‌کنیم درمی‌یابیم که دانشجویان تاثیرگذار هستند و با این حمایت‌های این دو بزرگوار نباید از فشار مخالفان خود، دلسرد شوند. دانشجو باید تکلیف‌گرا باشد نه نتیجه گرا. هم‌دلی زورکی نیز امکان ندارد. بلکه هم دلی دو طرفه است و با بیان ایرادات و اشکال‌ها میسر می‌شود.

 


نماینده تشکل وصال دانشگاه آزاد شیراز نیز گفت: لغو تحریم ها کمکی به اقتصاد ما نمی‌کند. مشکل سوءمدیریت اقتصاد ماست. مشکل اقتصاد ما با فاکتورهایی مانند اقتصاد مقاومتی و نگاه درونی حل می‌شود نه نگاه به خارج از کشور.
 


نماینده تشکل وصال دانشگاه آزاد شیراز تصریح کرد: بر فرض محال که توافقی شد و تمام تحریم‌ها برداشته و درهای ایران و امریکا به روی یکدیگر باز شد، باز هم گره از اقتصاد ما گشوده نمی‌شود زیرا تحریم‌ها تنها بر ۵ درصد از اقتصاد ما تاثیر دارد. همچنین گویا قرار نیست تحریم های نفتی و بانکی ما برداشته شود.


 
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: تحریم‌های اصلی ما که مربوط به بانک مرکزی و نفت است، برداشته نمی‌شود و ما پول نفتی را که فروخته‌ایم نخواهیم گرفت و دلیل آن هم تحریم‌های حقوق بشری و حمایت از تروریسم است. همچنین می‌بینیم که در دایره‌ای معیوب گرفتار شده‌ایم؛ اگر ۵+۱ یکی از تحریم‌ها را بردارد، به دلیل مشکلات حقوق توافقات، اتحادیه اروپا همان تحریم را دوباره اعمال می‌کند. خشت کجی که از ژنو گذاشته شد، در جایی تحریمی را لغو و در جایی دیگر دوباره تصویب می‌کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار