کد خبر:۴۱۳۴۶۲
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران:

بانک‌ها ۸۵ درصد منابع را در قالب تسهیلات پرداخت می‌کنند

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران گفت: بانک‌ها تا ۸۵ درصد منابع خود را می‌توانند به پرداخت تسهیلات اختصاص داده و در این زمینه پیشقدم شوند.

به گزارس گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سیامک دولتی عصر امروز در جریان سفر به اردبیل و در دیدار با استاندار اردبیل اظهار کرد: ما تنها بانکی هستیم که با عقود اسلامی و کارمزد چهار درصد تسهیلات قرض‌الحسنه اعطا می‌کنیم.

 

وی فعالیت بیش از 540 شعبه این استان را در سراسر کشور یادآور شد و تصریح کرد: ما از کلیه خیرین و نیکوکاران برای سپرده‌گذاری در کلیه شعب این بانک در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به نیازمندان دعوت می‌کنیم.

 

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران راه‌اندازی باشگاه خیرین قرض‌الحسنه ایران را به همراه پرداخت انواع تسهیلات اعم از ازدواج، اشتغال، دانشجویی، ودیعه مسکن، درمان و رفع نیازهای ضروری یادآور شد و گفت: تلاش ما بر این است تا با انعقاد یک تفاهم‌نامه با سازمان‌ها و صندوق‌ها نسبت به راه‌اندازی باشگاه خیرین قرض‌الحسنه ایران اقدام کنیم.

 

وی به مطالبات معوق سیستم بانکی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر میزان درخواست‌های وام از این بانک از منابع مالی آن بیشتر است.

 

دولتی کمک به ارتقای رغبت مردم به سپرده‌گذاری در حساب‌های قرض‌الحسنه را ضروری دانست و بیان کرد: براساس شیوه‌نامه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بانک‌ها 85 درصد منابع در اختیار خود را می‌توانند به پرداخت تسهیلات اختصاص دهند.

 

همچنین استاندار اردبیل نیز در این جلسه اضافه کرد: در راستای متوازن‌سازی توسعه کشور، بانک‌ها باید در پرداخت تسهیلات استان‌های کمتر توسعه‌یافته را به‌طور ویژه مورد توجه قرار دهند.

 

مجید خدابخش برنامه‌ریزی برای عملی شدن این امر را گامی برای پیشرفت همه مناطق کشور دانست.

 

وی تقویت منابع قرض‌الحسنه در بانک‌ها را از الزامات تحقق این امر برشمرد و افزود: هدایت‌ بخشی از منابع مالی در گردش دستگاه‌های اجرایی به حساب‌های قرض‌الحسنه با اتخاذ تدابیر قانونی می‌تواند کمک مؤثری به این موضوع کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار