کد خبر:۴۱۳۶۸۷

اظهار تعجب وزیر اقتصاد اندونزی ازپیشرفتهای علمی درایران

«سفیان دی جلیل» ایران را رحمتی برای امت اسلامی معرفی کرد و گفت: تا کنون گمان می کردیم برای یادگیری علوم فن آوری باید به سراغ غربی ها برویم ولی تازه فهمیدم که ایران از نظر فن آوری بسیار پیشرفت کرده و می توان از آن بهره جست.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛  سفیان دی جلیل وزیر اقتصادی اندونزی روز جمعه در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین اعرافی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه  که در قم برگزار شد، گفت: برای من شگفت انگیز است که توضیحات ارزشمندی در باره جایگاه علمی و اخلاقی ایران شنیدیم؛ کشوری که از آن آموزه های علمی و اخلاقی به جهانیان منتشر می شود.

 

وزیر اقتصادی اندونزی خاطرنشان کرد: بعد از سی سال تحریم، جای تعجب دارد که ایران در عرصه علوم و فن آوری از بسیاری از کشورها جلو افتاده است.

 

وی ایران را رحمتی برای امت اسلامی معرفی کرد و گفت: تا کنون گمان می کردیم برای یادگیری علوم فن آوری باید به سراغ غربی ها برویم ولی تازه فهمیدم که ایران از نظر فن آوری بسیار پیشرفت کرده و می توان از آن بهره جست.

 

دی جلیل با بیان این که دانش پژوهان و دانشجویانی که در ایران حضور می یابند، تنها برای فراگیری علوم اسلامی و دینی نباشد، بلکه برای علوم و فن آوری جدید هم می توانند حضور یافته و تحصیل کنند.

 

وی درباره اندونزی گفت: اندونزی بزرگ ترین کشور اسلامی از نظر جمعیت است که از 250 میلیون جمعیت آن، 90 درصد مسلمان و پیروی اسلام معتدل و دور از افراط و خشونت هستند.

 

وزیر اقتصادی اندونزی زندگی مسالمت آمیز با وجود اختلافات قومی و نژادی در اندونزی را از اصول حاکم در این کشور دانست و گفت: مردم اندونزی با توجه به این که از اقوام مختلف هستند، ولی زندگی مسلامت آمیزی با هم دارند.

 

وی همکاری های اقتصادی را برای دو کشور ایران و اندونزی مفید دانست و گفت: همکاری های این دو کشور نباید تنها در مسائل اقتصادی باشد، بلکه در عرصه های مختلف از جمله فن آوری و تکنولوژی نیز می توان شاهد همکاری ها و تعاملات مختلف بود.

 

خاطرنشان می شود، سفیر اندونزی در جمهوری اسلامی ایران و جمعی از مسئولان استان قم نیز در این دیدار حضور داشتند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار