امر به معروف به چند برخورد خیابانی خلاصه نمی‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۳۹۰۲
استاد دانشگاه عالی دفاع ملی:

امر به معروف به چند برخورد خیابانی خلاصه نمی‌شود

یک استاد دانشگاه عالی دفاع ملی امر به معروف را مرجع نظارت ملی و اجتماعی دانست و گفت: امر به معروف باید از زندگی خودمان آغاز شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار رضا محمدی نیا، استاد دانشگاه‌های دفاع ملی و انتظامی امین با بیان اینکه امر به معروف، تحمیل و محدودیت نیست اظهار داشت: امر به معروف، مرجع نظارت ملی و اجتماعی است که این جمله کوتاه، سرفصل نوینی برای امر به معروف و نهی از منکر است.

 

وی در ادامه افزود: امر به معروف، ابتدا از زندگی خودمان آغاز می‌شود و بعد به جامعه تسری پیدا می‌کند، اما در حال حاضر، امر به معروف به چند برخورد خیابانی خلاصه شده که اثربخش نیست، چرا که امر به معروف، مطالعه و ابعاد علمی می‌خواهد.

 

محمدی نیا افزود: امر به معروف، نظارت اجتماعی است هر چند اساساً این نظارت وجود ندارد به عنوان مثال جامعه نسبت به سیگار کشیدن هیچ قباحتی ندارد و اگر پدری در خانه سیگار بکشد صحبت از امر به معروف هیچ جایگاهی نزد فرزندان آن پدر ندارد علاوه بر آن در دانشگاه نیز نمی‌توان فرزند این خانواده را در موارد دیگر امر به معروف کرد.

 

وی با اشاره به رانندگی درست که باید به فرهنگ تبدیل شود و همه نسبت به انضباط اجتماعی در رانندگی به یکدیگر تذکر دهند اظهار داشت: امر به معروف اساساً فهم خود فرد است و اگر کسی عامل نباشد امر به معروف در او تأثیر نمی‌گذارد

پربازدیدترین آخرین اخبار