کد خبر:۴۱۹۴۸۶
جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد:

برخی از مدیران نسبت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه سم‌پاشی می‌کنند

جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد با اشاره به عدم همکاری برخی از مسئولان در راستای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر گفت: برخی از مدیران ما نسبت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه سم پاشی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد، محمدی پناه، جانشین ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان یزد عصر روز گذشته در دیدار با مسئولان و معاونت های سازمان بسیج دانشجویی یزد با اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر گفت: با توجه به اینکه مسئولان استان یزد جز  ستاد امر به معروف و نهی از منکر هستند ما در خواست همکاری از آنها داریم تا بتوانیم این فریضه را در جامعه پیش ببریم.

 

وی افزود: ما در طرحی که به مسئولان استان و کشور ارائه کردیم، خواستار ایجاد شورای امر به معروف و نهی از منکر در تمامی سازمان ها بودیم و همچنین در هر مجموعه ای نیز چند نفر به عنوان یاور معروف معرفی شود تا در هر دستگاهی این یاوران به امر به معروف و نهی از منکر بپردازند.

 

محمدی پناه خاطرنشان کرد: یکی از قانون ها این است که هیچ یک از مدیران ما منشی زن نداشته باشند؛ اما امروز متاسفانه بسیاری از منشی ها زن هستند و به نوعی این امر خلاف قانون در جامعه رواج پیدا کرده است.

 

جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد تصریح کرد: در صورتی که نگاه ما همانند مقام معظم رهبری باشد دیگر نیازی به برخی از رفتارها نداریم؛ زیرا برخی از پوشش ها و رفتارها باعث برخی از مشکلات است و با این نگاه حتما انها نیز حل می شود.

 

محمدی پناه ادامه داد: مردم از مسئولین توقع دارند که حداقل بر گفته های خود پایبند باشند.

 

وی گفت: اصلا هیچگونه جذابیتی بین مسئولان برای احیای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر نیست و در صورت ارائه آن نیز برخی از  افراد به دنبال اسید‌پاشی می شوند که در این راستا باید در جامعه، ذهنیت اسیدپاشی پاک شود و بیان شود که دلیل این طرح ها اصلاح جامعه است.

 

جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد بیان کرد: تشکیل شورای امر به معروف در تمامی بخش ها، اولویت بخشی به امر به معروف و نهی از منکر از جمله اولویت ها ما در این ستاد است.

 

محمدی پناه ادامه داد: در ماه مبارک رمضان عده ای به دنبال ایجاد برچسب سیاسی هستند و این کار ظریف و بسیار سخت است و در این راستا باید بخش‌ها و مسئولان مختلف تلاش کنند تا این فریضه به دور از حواشی تحقق پذیرد.

 

وی گفت: در دانشگاه ها به عنوان مرکز علمی و نخبه پروری باید امر به معروف و نهی از منکر برگزار شود.

 

جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد تصریح کرد: این همه مبلغان در ماه مبارک رمضان به استان و بخش های مختلف حضور پیدا می کنند؛ اما کسی این افراد را سازماندهی نمی کند که با ساماندهی آنها به خوبی می توان در راستای احیای امر به معروف و نهی از منکر گام برداشت.

 

محمدی پناه تصریح کرد: ما چون که آهنگ متناسبی برای جامعه با قشر مخاطب نداریم نمی توانیم جذاب باشیم و در صورت انجام فعالیت این امر به صورت مقطعی است.

 

وی گفت: مشکل و دغدغه ما این است که ما همدیگر را خنثی می کنیم و دغدغه های ما دغدغه های رهبری نیست که در این صورت به بی راهه خواهیم رفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار