آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۳۹۶۴

تظاهرات صدها آمریکایی در اعتراض به تبرئه افسر قاتل دو سیاه پوست +تصاویر

یک پایگاه اطلاع‌رسانی آمریکایی خبر داد که صدها نفر از مردم آمریکا در شهر اوکلند تظاهرات برپا کردند تا اعتراض خود را به تبرئه افسر سفیدپوستی که دو سیاهپوست غیرمسلح را کشته بود ابراز کنند و چندین نفر نیز دستگیر شدند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «سانفرانسیسکوگیت»،مردم آمریکا بار دیگر در اعتراض به رفتار نژادپرستانه پلیس با سیاهپوستان به خیابان ها آمدند و چنین اقداماتی را نشان از وجود نژادپرستی نظام مند در دستگاه قضایی این کشور دانستند.

بر اساس این گزارش  این تظاهرات پس تبرئه یک افسر پلیس برگزار شد که در سال 2012 با شلیک 49 گلوله دو سرنشین سیاهپوست و غیرمسلح یک خودرو را کشته بود

 

تا مارس 2015 بیش از 700 تظاهرات تحت عنوان «زندگی سیاهپوستان نیز مهم است» در سرتاسر جهان برگزار شد. اکنون با آشکار شدن موارد هرچه بیشتر از بدرفتاری های پلیس آمریکا با سیاهپوستان پویشی دیگری با سازماندهی زنان سیاهپوست آمریکا راه افتاده است. آنها می گویند موارد بدرفتاری ماموران پلیس با آنها مخفی می ماند. با توجه به اینکه آمار سال 2012 نشان داد در هر 28 ساعت یک مرد، زن یا کودک سیاهپوست به دست ماموران پلیس کشته می شود، باید دید آیا آمریکا هرگز می تواند از نژادپرستی ماموران پلیس رهایی یابد یا خیر.

 

 

 

علت تیراندازی نیروهای پلیس در یک تعقیب و گریز خیابانی به سوی این خودرو صدایی بود که به سبب نقص فنی از موتور خودرو خارج می شد و ماموران پلیس به غلط تصور می کردند سرنشینان خودرو در حال تیراندازی اند


در این تعقیب و گریز خیابانی ماموران پلیس 139 گلوله به طرف خودرو تیموتی راسل و ملیسا ویلیامز ، قربانیان این تیراندازی، شلیک کردند. روز شنبه دادگاه کلیولند افسر پلیسی را که پس از پریدن به روی کاپوت خودرو قربانیان، 49 گلوله به سوی آنها شلیک کرده بود، از اتهام قتل نفس تبرئه کرد. پس از اعلام این حکم تظاهراتی در بیرون دادگاه برگزار شد.

 

این یکی دیگر از موارد مشابه در آمریکا بود که ماموران پلیس سفیدپوستی که سیاهپوستان غیرمسلح را به ضرب گلوله کشته بودند از اتهام قتل تبرئه می شدند. این موارد روز به روز بر خشم مردم آمریکا افزوده است.


فیلم دیگری که روز شنبه منتشر شد ماموران پلیس را در شهر فردریک ایالت مریلند نشان می دهد که به مردی که پشت فرمان خودرو دچار حمله قلبی شده است، بی آنکه متوجه وضع اوراژنسی وی بشوند با شوک برقی و اسپری فلفل حمله می کنند.
برخی فعالان حقوق مدنی در آمریکا می گویند ماموران پلیس از مصونیت برخوردارند.


لارنس هام ، رئیس سازمان پیشرفت مردم در گفتگوی تلفنی از نیوجرسی گفت :«این حادثه نشان می دهد نظام قضایی آمریکا دچار نژادپرستی نظام مند است و مشکلاتی ساختاری در این نظام وجود دارد که اجازه نمی دهد عدالت را در مورد افسران پلیسی که مردم را با مصونیت از پیگرد می کشند، اجرا کند


بیرحمی و رفتار خشن پلیس با سیاهپوستان آمریکا پس از قتل یک نوجوان سیاهپوست آمریکایی به نام تریون مارتین Trayvon Martin در فوریه 2012 به ضرب گلوله یک افسر پلیس سفیدپوست در کانون توجه همگانی قرار گرفت. این مامور پلیس نیز از اتهامات تبرئه شد. این مسئله جنبش موسوم به «زندگی سیاهپوستان نیز مهم است» را راه انداخت که از آن پس چند پرونده مشابه دیگر را در کانون توجه افکار عمومی قرار داده است


باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا ، به این مشکل در جامعه آمریکا اذعان کرده است. اما تاکنون کار چندانی برای حل آن انجام نگرفته است

 

 

 

بنا بر  این گزارش  حدود ساعت 20:18 به وقت محلی شنبه، حدود یکصد معترض آمریکایی از میدان «فرانک اوگاوا» در حومه اوکلند به سمت دفتر مرکزی پلیس اوکلند حرکت کردند.

 

گزارشات رسیده حاکی از آن است که تعداد زیادی مأمور پلیس نیز در خیابان‌ها مستقر شده بودند تا معترضان را به پیاده‌روها بفرستند.

 

پلیس ضدشورش آمریکا در نیمه‌شب گذشته در اعتراضات شهر «کلیولند» ایالت «اوهایو» چندین نفر از معترضان را دستگیر کرده است.

 

 

 

اعتراضات در کلیولند بعد از آن آغاز شد که قاضی این شهر اعلام کرد که افسر پلیس این شهر در مرگ دو فرد سیاهپوست غیرمسلح مقصر نبوده است.

 

بر این اساس «مایکل برلو» افسر 31 ساله آمریکایی با اتهامات اجرایی مواجه است و بدون پرداخت جریمه از کار معلق است اما در حالیکه در حالیکه یک نوجوان 12 ساله سیاهپوست را با گلوله کشته است، زندانی نمی‌شود و همین مسئله خشم معترضان اوکلند را برانگیخته است.

 

برلو و 12 افسر پلیس آمریکا در 29 نوامبر 2012، 137 گلوله به سمت خودروی «تیموتی روسل» و «ملیسا ویلیامز» شلیک کرده‌اند که موجب مرگ این دو سیاهپوست آمریکایی شدند.

 

برلو، 49 گلوله از 137 گلوله‌ای که به آن اشاره شد را شلیک کرده بود و در صورتیکه گناهکار شناخته می‌شد به 22 سال حبس محکوم می‌شد اما تبرئه شد و همین امر موجب بروز خشم معترضان کلیولند شد.

 

بر اساس گزارش رویترز، تعدادی از معترضان دستگیر شدند. اولین اعتراضات صبح روز شنبه مقابل مرکز دادگستری برگزار شد.

 

در حالیکه اعتراضات در شهرهای بالتیمور، نیویورک‌، فرگوسن، میسوری با خشونت همراه بود اما اعتراضات در کلیولند به خشونت کشیده نشد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار