کد خبر:۴۱۴۹۱۸
نعمت زاده در جمع خبرنگاران خبر داد:

افزایش قیمت به بهانه تغییر قیمت انرژی، ممنوع/ قیمت نان آزاد نمی‌شود

وزیر صنعت گفت: در این طرح سرمایه‌گذاران تعهد کرده‌اند، بخشی از این منابع مورد نیاز را خود و بخش دیگر را از طریق تسهیلات صندوق توسعه ملی تامین نمایند، البته وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این میان قول‌هایی را برای پیگیری دریافت منابع این طرح از صندوق توسعه ملی داده است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ «محمدرضا نعمت‌زاده» امروز در حاشیه مراسم امضای قرارداد ساخت طرح 1.6 میلیون تنی آهن اسفنجی با حضور در جمع خبرنگاران درمورد تعیین نرخ جدید خوراک پتروشیمی گفت: تعیین نرخ گاز پتروشیمی طبق قانون به عهده وزارت نفت است و ما به عنوان مصرف‌کننده، با وزارت نفت همفکری داریم.

 

وی در پاسخ به این سوال که پیشنهاد شما در مورد نرخ گاز پتروشیمی‌ها چیست، گفت: ما پیشنهادی نداریم، وزارت نفت باید پیشنهاد دهد.

 

* تغییری در قیمت‌گذاری خودرو ایجاد نشده است

 

نعمت‌زاده در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه بحث خروج قیمت‌گذاری از شورای رقابت مطرح شده است،‌ نظر شما در این مورد چیست؟ گفت: هیچگونه تغییری در این زمینه صورت نگرفته است.

 

* قیمت نان آزاد نمی‌شود

 

وی در پاسخ به خبرنگاری که پرسید طبق اعلام‌های قبلی، قرار بود قیمت نان از تیر ماه آزادسازی شود، آخرین تصمیم دولت در این مورد چیست؟ گفت: چنین موضوعی از سوی دولت مطرح نشده و هیچ تغییری نیز در مصوبه سال گذشته دولت در مورد قیمت نان صورت نگرفته است.

 

* افزایش قیمت به بهانه تغییر قیمت انرژی، ممنوع

 

نعمت‌زاده در مورد قیمت گاز طبیعی مورد نیاز صنایع کشور نیز گفت: هیچ‌گونه تغییری در این بخش صورت نگرفته و همان نرخ سال گذشته اعمال خواهد شد.

 

نعمت زاده با بیان اینکه قیمت گازوئیل صنایع حتی کاهش هم پیدا کرده است، گفت: در برخی از زمینه ها حتی تا 600 تومان هم کاهش قیمت را تجربه کرده ایم.

 

وی در واکنش به درخواست تولید‌کنندگان سیمان برای افزایش 22 درصدی قیمت سیمان در پی افزایش قیمت گازوئیل نیز گفت: این مسئله به ما ارتباطی ندارد، زیرا قیمت سوخت کارخانه‌های سیمان و فولاد مانند سال گذشته است و هیچگونه تغییری در قیمت سیمان از بابت نرخ سوخت نباید ایجاد شود.

 

وی تصریح کرد: سیمانی‌ها هیچ بهانه‌ای برای افزایش قیمت محصولشان از محل تغییر قیمت سوخت ندارند.

 

* احداث کارخانه فولاد در سیستان و بلوچستان

 

وزیر صنعت در ادامه با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان در اواخر سال 92، اظهار داشت: در این سند دو طرح عمده برای اجرا توسط سازمان‌های توسعه‌ای با کمک بخش خصوصی به امضا رسید.

 

وی افزود: یکی از این طرح‌ها، احداث یک کارخانه فولاد در منطقه آزاد چابهار بود که قرارداد اجرایش امروز با یک پیمانکار ایرانی به امضا رسید.

 

نعمت‌زاده، ارزش این قرارداد را 130 میلیون یورو عنوان کرد و گفت: بخشی از این سرمایه توسط سرمایه‌گذاران و بخشی دیگر نیز از صندوق توسعه مالی تأمین خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: زمان اجرای این قرارداد 30 ماه است ولی امیدواریم مجریان طرح، آن را در مدت 24 ماه اجرایی کند.

 

وزیر صنعت افزود: کامل نبودن زنجیره تولید فولاد و مواد اولیه لازم برای آن باعث شده که سنگ‌آهن به صورت خام صادر شود که سعی می‌کنیم طی یکی، دو سال آینده این زنجیره تکمیل شود.

 

وی با اشاره به تولید 18 میلیون تن محصول نهایی فولاد در سال گذشته، گفت: امیدواریم این رقم طی سال جاری به 19 میلیون تن برسد.

 

* شروط تولید خودرو در مناطق آزاد

اکبر ترکان، دبیر شورای عالی مناطق آزاد نیز در جمع خبرنگاران در مورد سرمایه‌گذاری برای تولید خودرو در مناطق آزاد گفت:‌ این مسئله در حال پیشروی است و شرط ما برای تولید خودرو در مناطق آزاد، داخلی‌سازی 51 درصدی و صادرات 30 درصدی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار