با دستور رئیس قوه قضاییه صورت گرفت
مأموریت فوقالعاده سازمان بازرسی برای مقابله با تخریب جنگل در استان گیلان
هیأتی ویژه از بازرسان زبده گروه جهاد کشاورزی و محیط زیست سازمان بازرسی کل کشور برای رسیدگی به تخلفات صورت گرفته درباره تخریب جنگل و منابع طبیعی به استان گیلان اعزام میشوند.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، قرار است بازرسان سازمان هفته آینده ضمن بازرسی از سازمانها و مراجع ذیربط در استان گیلان از نزدیک موارد تخریب جنگل و منابع طبیعی را بررسی و گزارش تخلفات را برای ارائه به محاکم قضایی ارائه دهند.
بازرسان سازمان بازرسی کل کشور طی مدت استقرار در استان گیلان، از طریق بازرسیکل استان گیلان پذیرای گزارشهای مردمی درباره تخلفات و تخریب جنگل، مراتع و منابع طبیعی در این استان خواهد بود.
گفتنی است اعزام بازرسان در اجرای دستور ویژه آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه به سازمان بازرسی کل کشور صورت گرفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.