کد خبر:۴۱۷۲۲۷
قاضی سراج در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:
استقرار تیم بازرسی کشور در وزارت ورزش/ اگر تشکیل «سازمان مبارزه با فساد» قانون شود، اجرا میکنیم
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: اگر تشکیل سازمان مبارزه با فساد به صورت قانون در بیاید و به ما ابلاغ شود قطعا آن را اجرا میکنیم.
ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره گمانهزنیهای اخیر پیرامون فساد در فوتبال و ورود سازمان بازرسی به این مساله، اظهار داشت: گروههای سازمان بازرسی در وزارت ورزش مستقراند و مسائل را مورد بررسی قرار میدهند.
وی درباره کشف فساد در فوتبال توسط این سازمان تصریح کرد: اگر مساله کشف شود ما اجازه گفتن آن را نداریم تا زمانی که پرونده در این باره تشکیل بشود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره تشکیل سازمان مبارزه با فساد، خاطر نشان کرد: اگر تشکیل این سازمان به صورت قانون در بیاید و به ما ابلاغ شود قطعا آن را اجرا میکنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.