به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، از دوران کودکی با خواندن داستان معروف خرگوش و لاک پشت آموختیم که برای پیشرفت و ترقی باید آهسته و پیوسته در مسیر اهدافمان حرکت کنیم در صورتی که در دنیای مدرن علم و تکنولوژی همواره آهسته و پیوسته بودن پاسخگوی نیازهایمان نیست و باید از راهکارهای عملی دیگری استفاده کنیم.
در این داستان خرگوش در مسابقه دو با لاک پشت به دلیل اینکه از پیروزی خود مطمئن بود در وسط مسابقه یک چرت کوتاهی میزند و هنگامی که بیدار میشود میبیند کهبرنده مسابقه لاک پشت است که مسیر را آهسته و پیوسته طی کرده است اما این داستان ادامه ای هم دارد که با هم می خوانیم.
خرگوش که از خواب غفلت بیدار شده بود در مسابقه بعدی با سرعت مسیر مسابقه را طی می کند و برنده می شود تا به ما این درس را بدهد که با خلاقیت و نوآوری و قدم های بزرگ می توانیم یک شبه ره صد ساله را طی کنیم همانطور که تعدادی از شرکت های بزرگ دنیا بدین طریق عمل کردند.
فردای آن روز لاک پشت که از این باخت ناراحت بود با تدبیری از مزیت رقابتی خود استفاده کرد و مسیر مسابقه را تغییر داد. خرگوش با تجربه دیروز خود ، با سرعت حرکت کرد تا اینکه به رودخانه عریضی رسید و دید که خط پایان مسابقه دو کیلو متر آن طرفتر است. خرگوش به فکر راه حل بود که دید لاک پشت آهسته رسید و داخل رودخانه رفت و شناکنان خود را به آن طرف رودخانه رساند و به پیشروی ادامه داد تا مسابقه را برد.خرگوش در واقع فهمید که الزاما سرعت و نوآوری کلید موفقیت نیست بلکه شناسایی مزیت رقابتی یک عامل مهم در موفقیت است که با نگاهی به اطراف خود خواهیم دید که تعدادی از شرکت های بزرگ دنیا به دلیل داشتن مزیت رقابتی توانسته اند حرف اول را در عرصه رقابت بزنند.
خرگوش و لاک پشت با درس هایی که که شکست های خود گرفتند از یکدیگر پرسیدند که اصلا چرا ما باهم مسابقه بدهیم؟ بهتر نیست برای رسیدن به اهدافمان از یکدیگر کمک بگیریم؟
در اینجا بود که خرگوش لاک پشت را تا رودخانه بر پشتش حمل کرد و در رودخانه لاک پشت شناکنان خرگوش را به آن سو رساند. در آن طرف رودخانه خرگوش دوباره لاک پشت را بر پشتش سوار کرد و با هم به خط پایان رسیدند . آنها از اینکه از مزیت رقابتی یکدیگر استفاده کردند خوشحال بودند و دریافتند که ممکن است به صورت فردی موفقیت هایی داشته باشند اما همیشه موقعیتهایی پیش میآید که شما کار را درست انجام نمیدهید ولی در کار گروهی همکار دیگرتان می تواند کار را به خوبی تمام کند که این رمز موفقیت خیلی از شرکت های بزرگ دنیاست.
منبع: تابش کوثر