اقتصاد ايران نياز جدي به رشد بالاي ۵ درصد دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۳۲۶
جهانگیری:

اقتصاد ايران نياز جدي به رشد بالاي ۵ درصد دارد

معاون اول رئیس جمهور گفت: در مقطع فعلی اقتصاد ایران نیاز جدی به رشد بالای ۵ درصد دارد و لازمه آن تأمین مالی بنگاه هاست.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» سحاق جهانگیری در مراسم رونمایی از سامانه چک و اسناد وصولی کاغذی (چکاوک) در بانک مرکزی افزود: هم اکنون منابع دولتی و منابع خارجی به دلیل تحریم ها کاهش یافته و اعتباردهی نظام بانکی کشور هم با مشکلاتی چون معوقات بانکی ، بدهی دولت و پایین بودن سرمایه بانک ها با اخلال روبروست.


وی افزود: بنابر این از همه فعالان اقتصادی می خواهم همه توان خود را به عرصه بیاورند و مشکلات اقتصادی کشور را برطرف کنند.


معاون اول رئیس جمهور با انتقاد از وضع بدهی های دولت و بخش های مختلف اقتصادی گفت: وضع بدهی ها در ایران عجیب و غریب است و شکل پیچیده ای دارد و همه به هم بدهکارند و اگر بتوان این معضل را برطرف کرد گام بلندی برداشته شده است.


جهانگیری خواهان افزایش سرمایه بانک ها برای افزایش توان وام دهی شد و گفت: باید راهکاری پیدا کنیم که نظام بانکی گام جدی در رونق اقتصادی بردارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار