کد خبر:۴۱۶۶۶۸
معاون برنامه ریزی شهرداری تهران تاکید کرد:

همایش‌های شهرداری تهران زیر ذره‌بین

معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری پایتخت بر ضرورت پرهیز از اجرای هرگونه پروژه جدید در سال جاری از سوی مناطق۲۲گانه تاکید کرد و گفت: توزیع عادلانه اعتبارات و پرداخت مطالبات پیمانکاران در اولویت برنامه های این معاونت قرار دارد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ناصر امانی معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امورشورای شهرداری تهران لزوم نظارت بربرگزاری همایش هادرشهردای تهران اظهارکرد: در همین راستا سیاست‌های بودجه‌ای سال 94 شهرداری پایتخت مربوط به پروژه‌هایی خواهد بود که دارای پیشرفت فیزیکی پنجاه درصد به بالا هستند.

 

وی با اشاره به اینکه به تمامی مدیران در هر سطحی تاکید شده است که خارج از برنامه پنج ساله و برش سالانه فعالیت جدیدی انجام ندهند، اظهار افزود: در سال جاری ، 30 درصد از بودجه عمرانی مناطق کاسته شده است و اولویت شهرداری تعیین تکلیف خطوط 3،6و 7 مترو تا پایان سه سال آتی است که امیدواریم آن را به سرانجام مطلوب برسانیم.

 

امانی تصریح کرد: همچنین تکمیل پروژه‌های شهری امسال با تامین اعتبار از محل مصرف اعتبارات شهرداری دنبال می شود.

 

معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا شهرداری پایتخت درپایان با تاکید بر نظارت ویژه بر برگزاری همایش های مناطق و سازمان های مختلف گفت: تمامی اقدامات بویژه کنترل و نظارت برگزاری هرگونه همایش و سمینار به لحاظ اهداف، ضرورت، خروجی و هزینه ها با اخذ مجوز از شهرداری مرکز قابل پیگیری است.

 

بر اساس گزارش سایت شهرداری تهران، وی تاکید کرد:خوشبختانه در سال 93 هم شاهد صرفه جویی هزینه ای در برگزاری همایش ها بودیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار