آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۷۸۳۱
رئیس سازمان غذا و دارو:

واردات روغن پالم ۳۲۰ هزار تن کم شد

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: واردات روغن پالم ۷۵۰ هزار تن در سال بود که به ۴۳۰ هزار تن کاهش یافته است و کنترل واردات ادامه دارد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رسول دیناروند گفت: با توجه به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت، وزارت بهداشت از این فرصت استفاده کرده و  یکی از اولویتهای اصلی خود را بحث سلامت و ایمنی غذا معرفی کرد.

 

وی با تاکید بر تلاش در همه عرصه ها افزود: نظارت ها و نمونه برداری ها در سطح عرضه برای رستوران ها و مراکزی که غذا طبخ و عرضه می‌کنند بیشتر می‌شود و آزمایشگاه‌های ما برای اینکه بتوانند نتایج آزمایش ها را سریعتر اعلام کنند، تقویت می‌شوند.

 

معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: در حوزه سازمان غذا و دارو که نظارتها گسترده‌تر است کارهای بزرگی در یکی دو سال اخیر از نظر کاهش مخاطرات غذایی انجام دادیم که در سال جاری هم ادامه می‌یابد.

 

دیناروند ادامه داد: برای کاهش اسیدهای چرب اشباع و ترانس در کشور که مستقیماً با بیماری های قلبی و عروقی مرتبط هستند، روغن پالم میزان اسید چرب اشباع بیشتری از سایر روغن ها را داراست و واردات روغن پالم 750 هزار تن در سال بود که به 430 هزار تن رسیده است و کنترل واردات ادامه دارد .

 

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: امسال بیشتر در خصوص کاهش مصرف نمک و شکر در فرآوردهای غذایی به خصوص شکر و آب میوه ها متمرکز می شویم.

 

وی بیان داشت : امسال یک برنامه بزرگ برای تقویت زیر ساختهای آزمایشگاهی برای کنترل تخلفات غذایی داریم. ما نیاز به تجهیزات داریم و دانشگاه های ما باید به دستگاه هایی مجهز شوند که بتوانند با سرعت و دقت بالایی آلاینده ها را شناسایی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار