آرش فاضلی، مدیر دانشجویی دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان کرد: با توجه به اینکه برخی از امتحانات ترم جاری در ماه رمضان برگزار می شوند، لذا این معاونت با همکاری اداره تغذیه در راستای فراهم کردن بستر مناسب جهت تامین رفاه حال دانشجویان به برنامه ریزی دقیق در مورد کمیت و کیفیت مواد غذایی مورد استفاده روزه داران و تمام دانشجویان می پردازد.
وی ادامه داد: برنامه های ماه مبارک رمضان براساس کیفیت مواد اولیه و علاقه مندی دانشجویان که از طریق نظرسنجی حاصل شده، آماده شده است، وعده های غذایی سحر و افطار در تمام طول هفته در داخل خوابگاه و به صورت مستقیم در بین دانشجویان توزیع می شود.
مدیر دانشجویی دانشگاه ایلام استفاده از مواد پروتئینی با کیفیت را یکی از اولویت ها در چیدن سبد غذایی دانشجویان این مرکز آموزش عالی عنوان کرد و گفت: ۱۲ نوع غذا و انواع دسر، لبنیجات، ترشی و میوه بر سر سفره دانشجویان روزه دار قرار دارد، میزان علاقه مندی دانشجویان به چلوکباب کوبیده و جوجه کباب بیشتر از سایر غذاها می باشد؛ بنابراین فراوانی پخت این اقلام در طول هفته بیشتر از سایر غذاها است.
فاضلی به حضور تمام وقت کارشناسان اداره تغذیه و وجود دو پیمانکار در دو سلف مجزا جهت تهیه غذای دانشجویان دانشگاه ایلام اشاره کرد و ابراز داشت: علاوه بر آن، دانشجویان رشته بهداشت و صنایع غذایی بر کیفیت خرید، پخت و توزیع مواد غذایی نظارت مستقیم دارند.