ذوالفقار یزدان مهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص ارتقای کیفیت غذایی دانشجویی گفت: با توجه به اینکه اغلب دانشگاه ها طبخ هر وعده غذا در آشپزخانه بالغ بر دو و سه هزار پرس می باشد این آمار باعث کاهش کیفیت غذا می شود اما با این حال به دانشگاه ها توصیه شده برای بالا بردن کیفیت نسبت به تبدیل آشپزخانه های سنتی به صنعتی اقدام نمایند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویی تصریح کرد: همچنین در پیمانکاران طبخ غذا باید نظارت جدی تری داشته باشد و متنوع نمودن منوی غذایی، حمایت در جهت تبدیل آشپزخانه سنتی به صنعتی و نظارت روشمند در پیمانکاران و قراردادها از برنامه های جدی ما است.
یزدان مهر خاطر نشان کرد: در خصوص قیمت غذا همان گونه که در قانون برنامه پنجم توسعه آمده است تا پایان برنامه (پایان سال 94) دانشجو باید 50 درصد قیمت تمام شده غذا را بپردازد اما اکنون قیمت ژتون دانشجویی برای غذاهای کم هزینه، متوسط هزینه و پرهزینه بین 850 تا 1000 تومان متغیر است که با توجه به شرایط اقتصادی دانشجویان چتر حمایتی خود را کم نکرده ایم.