کد خبر:۴۱۶۶۳۰
یزدان مهر در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

۵۰ درصد خوابگاه‌های ما بیش از ۲۰ سال قدمت دارند/ نیاز ۵۵۰۰ میلیاردی برای بهبود وضعیت خوابگاه‌ها

رییس صندوق رفاه دانشجویی گفت: ۵۰ درصد خوابگاه‌های ما قدمتی بالغ بر ۲۰ سال و نیاز به تعمیرات اساسی دارندکه بودجه‌های در نظر گرفته شده کافی نیست و برای بهبود وضعیت این خوابگاه‌ها بالغ بر ۵۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است.

ذوالفقار یزدان مهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اعتبار در نظر گرفته شده برای تعمیرات خوابگاه‌ها گفت: با توجه به تاکید برنامه پنجم بر برون سپاری خدمات رفاهی دانشجویان به بخش خصوصی متاسفانه  اعتباری برای ساخت خوابگاه ها در نظر گرفته نشده و برنامه و سیاست دولت ساخت خوابگاه نیست.

 

رییس صندوق رفاه دانشجویی تصریح کرد: از سوی دیگر به دلیل عدم اعطای تسهیلات ارزان قیمت، بالا بودن قیمت زمین و ساخت مسکن، بخش خصوصی تمایلی به این حوزه نشان نداده است که برای رفع مشکل لازم است سیاست برنامه دولت تغییر کند به این معنی که دوباره اعتباری برای ساخت و تجهیز خوابگاه به دانشگاه ها داده شود یا تسهیلات ارزان قیمت و زمین با قیمت مناسب به بخش خصوصی اعطا کند.


وی افزود: در خصوص تعمیر و تجهیز ردیف خاصی وجود ندارد ، البته بودجه ای تحت عنوان تعمیر و تجهیز کلی به دانشگاه ها برای تعمیرات کلی ساختمانهای آموزشی و خوابگاهی داده می‌شود که در مقایسه با هزینه ها بسیار ناچیز است که با توجه به اینکه بالغ بر ۵۰ درصد خوابگاه های ما قدمتی بالغ بر ۲۰ سال دارند و نیاز به تعمیرات اساسی دارند بودجه های در نظر گرفته شده کافی نیست و برای بهبود وضعیت این خوابگاه ها بالغ بر ۵۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است.


رییس صندوق رفاه دانشجویی خاطر نشان کرد: همچنین مورد دیگری که ما به جد دنبال می کنیم استفاده از ظرفیت خیرین خوابگاه ساز است که در این حوزه ورود نموده ایم و امیدواریم خیرین نیز در این خصوص ما را کمک کنند تا بتوانیم مشکل خوابگاه دانشجویان را به نحو مطلوب حل کنید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار