کد خبر:۴۱۴۴۷۲
معتمدی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

بازسازی خوابگاه‌ها با بودجه غیردولتی و ایجاد ارزش افزوده/ افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه امیرکبیر

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: بازسازی خوابگاه‌ها با بودجه غیردولتی و ایجاد ارزش افزوده امکان پذیر است و ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه امیرکبیر نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش ۱۰ درصدی داشته است.

سیداحمد معتمدی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر گفت: وضعیت خوابگاه‌ها در مجموع دانشگاه‌های کشور حالت مطلوبی ندارد دانشگاه امیرکبیر با توجه به موقعیتی که دارد و اینکه خوابگاه‌های این دانشگاه در مرکز شهر واقع شدند و بافت قدیمی در اطراف خوابگاه وجود دارد نیاز به برنامه ریزی جهت بهبود این وضعیت دارد.

 

وی افزود: برنامه‌ای شروع کردیم و با برخی از ارگان‌ها هماهنگ شده کار اجرایی شروع شده تا در برنامه‌ای سه چهار ساله ظرفیت را به دو برابر برسانیم.

 

رئیس دانشگاه امیرکبیر به بازسازی خوابگاه‌ها اشاره کرد و گفت: ضمنا می‌خواهیم خوابگاه‌ها را بازسازی کنیم چرا که بعضی از آنها متعلق به دوران دانشجویی خود من می‌باشد و خیلی فرسوده شده و امیدواریم خوابگاه‌ها متناسب تر شود.

 

وی در خصوص بودجه اختصاص یافته برای خوابگاه‌ها گفت: هر ساله بودجه‌ای وجود دارد ولی قطعا برای یک کار اساسی کفایت نمی‌کند ولی باید راه‌هایی را در پیش بگیریم و سعی داریم هم از بودجه‌های غیردولتی استفاده کنیم و هم ارزش افزوده ایجاد کنیم تا به نحو احسن ظرفیت خوبی را ایجاد کنیم.

 

متعمدی در پاسخ به اینکه ظرفیت کارشناسی ارشد این دانشگاه کاهش داشته است یا خیر گفت: ظرفیت کارشناسی ارشد کاهش نیافته و هر سال یک افزایش 5 الی 10 درصدی دارد و این افزایش را حفظ کرده‌ایم.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشگاهی مثل دانشگاه امیرکبیر همیشه بیش از میزان ظرفیت خود در مقطع کارشناسی ارشد معرفی دارد و لذا جای خالی نمی ماند که بخواهیم با تکمیل ظرفیت آن را پر کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار