صراف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص پخت و توزیع غذای ارگانیک در دانشگاه امیر کبیر گفت: همانگونه که پیش از این اعلام شده بود در حال برنامه ریزی برای پخت و توزیع غذای ارگانیک در دانشگاه هستیم که امیدوارم از نیمه دوم شهریور ماه بتوانیم این کار را آغاز کنیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: البته برخی مشکلات نیز وجود دارد از جمله اینکه تولیدکنندگان ما زمانی از آنها برای تولید روزانه ۶ هزار غذا مواد اولیه می خواهیم کمی دچار مشکل هستند و در واقع برخی زیرساخت ها مشکل دارند که باید مرتفع شوند.
صراف در ادامه در خصوص اینکه با ارگانیک شدن غذا آیا قیمت نیز تغییر خواهد کرد یا خیر بیان داشت: به هیچ عنوان قیمت غذا تغییری نخواهد داشت .
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیر کبیر خاطر نشان کرد: یکی دیگر از مشکلات ما برای این طرح و نیز چند منو کردن غذای دانشجویان این است که مساحت مکان طبخ ما کوچک است اما برنامه ای داریم برای مکانیزه کردن پخت و توزیع غذا که در این صورت مشکل مساحت نیز حل خواهد شد و رییس دانشگاه نیز قول تامین مالی آن را داده است.