کد خبر:۴۱۴۳۴۹
در آستانه سالروز فتح خرمشهر

بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با شهدا تجدید میثاق کردند

بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر طی مراسمی با حضور بر سر مزار شهدای گمنام این دانشگاه با شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با شهدا تجدید میثاق کردند

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، بهنام شهبازی مسئول پروژه‌های تحقیقاتی و مسئول موزه انقلاب اسلامی در مراسم تجدید میثاق بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با شهدا، اظهار داشت: فداکاری، انسجام و وحدت، درس‌های فتح خرمشهر است و ما باید همواره این درس‌ها را مورد توجه قرار دهیم و زمان فعلی نیز اجرا کنیم.

 

وی افزود: باید فداکاری به گونه‌ای در کشور ترسیم شود که قدرت بازدارندگی در کشور به وجود آورد.

 

مسئول پروژه‌های تحقیقاتی و مسئول موزه انقلاب اسلامی یادآور شد: قدرت نظامی آمریکا هزاران برابر ایران است، اما آنها جرات نزدیک شدن به ایران را ندارند، زیرا ایران از قدرت بازدارندگی بسیار بالایی برخوردار است.

 

شهبازی اضافه کرد: انسجام سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی زمینه‌ساز قدرتمندی کشور در صحنه‌های امنیتی و دفاعی می‌شود.

 

وی با اشاره به فتح خرمشهر گفت: باید تلاش کنیم نکات کلیدی این حادثه مهم را برشماریم و از آنها درس بگیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار