کد خبر:۴۲۱۲۷۷
یزدان مهر به «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

اولویت اسکان در خوابگاه‌ها با دانشجویان مجرد/ خوابگاه‌های خودگردان دارای مجوز می‌شوند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: اولویت اسکان در خوابگاه‌ها با دانشجویان مجرد است، دانشگاه‌ها می‌توانند پس از اسکان کامل این دسته دانشجویان ظرفیت خالی داشته باشند با لحاظ نمودن امتیازبندی های پیش بینی شده آن ظرفیت را در اختیار دانشجویان متاهل قرار دهند.

ذوالفقار یزدان مهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،در خصوص نظارت صندوق رفاه برخوابگاه‌های دانشگاه‌ها گفت: ردیف بودجه خوابگاه‌ها هم اکنون در اختیار دانشگاه‌هاست و نقش صندوق راهبردی و نظارت می‌باشد، نظارت بر خوابگاه‌های خودگردان برعهده دانشگاه‌هایی که بیشترین تعداد دانشجو را در آن خوابگاه ساکن هستند و از طرفی صندوق رفاه دانشجویان نیز بر خوابگا‌ه‌های خودگردان دارای مجوز از این صندوق نظارت دارد.

 

وی افزود: در آینده نزدیک و مطابق دستورالعملی که در دستور کار قرار دارد نحوه صدور مجوز خوابگاه با تغییراتی مواجه شده تا نظارت روشمند به صورت جدی در سراسر کشور اعمال گردد که به محض نهایی شدن اطلاع رسانی خواهد شد.

 

رئیس صندوق رفاه دانشجویی گفت: پس از ابلاغ دستور العمل مذکور، ملاک انجام امور در حوزه خوابگاه‌های خودگردان این دستور العمل خواهد بود.

 

وی ادامه داد: افزایش نرخ اجاره بهای خوابگاه‌های دانشجویی مجردی و متاهلی هر ساله قبل از آغاز ترم مهر ماه بر مبنای نرخ تورم محاسبه و اعلام می‌گردد. البته با توجه به اینکه هزینه‌های پرداختی اجاره‌بها در خوابگاه‌های دولتی و تحت مالکیت دانشگاه رقم بالایی نیست این نرخ افزایش نیز چندان محسوس نیست. سال گذشته این افزایش معادل 20 درصد بوده است و در سال جاری هنوز رقمی ابلاغ نشده است.

 

یزدان مهر خاطر نشان کرد: در حال حاضر با توجه به رشد کمی دانشجویان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، دانشگاه‌ها بنا به دلایلی مجبور به اولویت دادن به اسکان دانشجویان مجرد شده اند. چرا که به دلیل آسیب پذیری دانشجویان مجرد که عموما کمتر از 20 سال سن دارند و دور شدن این افراد از خانواده‌هایشان در اولویت قرار می گیرند و چنانچه دانشگاه‌ها پس از اسکان کامل این دسته دانشجویان ظرفیت خالی داشته باشند با لحاظ نمودن امتیازبندی‌های پیش بینی شده آن ظرفیت را در اختیار دانشجویان متاهل قرار دهند از جمله مسائل مهم در امتیازبندی، مقطع تحصیلی، فاصله مسافت زادگاه تا محل تحصیل و ... می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
پویا
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲
دانشجویان مجرد 4-3 تایی پول میزارن با هم یه اتاق می گیرن زیاد هم به کسی فشار نمیاد
اما دانشجوی متاهل چی؟؟ می تونن با هم خونه بگیرن
از یه طرف می گید ملت ازدواج کنن ...
بفهم ...
4
2
علی
۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۱
اگه پول پیدا کردی بیار تا بذاریم روی هم خونه بگیریم!!!
پربازدیدترین آخرین اخبار