به گزارش خبزنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، رضا قائدرحمتی دوشنبه 25 خرداد در نشست خبری که در محل آموزشکده فنی و حرفه ای پسران خرم آباد، برگزار شد، گفت: اولویت های عمرانی آموزشکده های فنی و حرفه ای لرستان در سال 94 شامل احداث سه فضای آموزشی و کارگاهی در آموزشکده های فنی پسران و دختران خرم آباد و دانشکده فنی پسران بروجرد با اعتبار هفت میلیارد تومان است.
وی افزود: بنابر قول داده شده اعتبار اولویت های عمرانی آموزشکده های فنی و حرفه ای لرستان در قالب موافقت نامه های اصولی پرداخت می شوند؛ البته اعلام شده است که حداقل به یکی از پروژه ها اعتبار اختصاص داده می شود.
رئیس واحد استانی دانشگاه فنی و حرفه ای در لرستان از تکمیل خوابگاه آموزشکده فنی و حرفه ای دختران خرم آباد نیز به عنوان یکی دیگر از اولویت های عمرانی این واحد نام برد و گفت: از زمانی که آموزشکده های فنی و حرفه ای از زیر نظر وزات آموزش و پرورش به وزارت علوم منتقل شده اند عملیات احداث این خوابگاه که جزء تعهدات خیرین مدرسه ساز بوده متوقف شده است.
قائدرحمتی با اشاره به اینکه تکمیل این خوابگاه نیازمند تخصیص یک میلیارد و 100 میلیون تومان اعتبار است افزود: ساختمان خوابگاه آموزشکده فنی و حرفه ای دختران خرم آباد با ظرفیت اسکان 250 نفر دانشجو دارای 50 درصد پیشرفت فیزیکی است.
وی با بیان اینکه خوابگاه آموزشکده فنی و حرفه ای دختران خرم آباد فاقد ردیف اعتباری است اظهار کرد: مقرر شده است که دانشگاه فنی و حرفه ای تکمیل طرح های نیمه تمام را با تخصیص اعتبارات لازم در اولویت قرار دهد.
رئیس آموزشکده فنی پسران خرم آباد با اشاره به اینکه در حال حاضر 1500 نفر دانشجو شامل 700 نفر دانشجوی دختر و 800 نفر دانشجوی پسر در خوابگاههای ملکی پنج آموزشکده فنی و حرفه ای لرستان در شهرهای خرم آباد، بروجرد و دورود مستقر هستند اظهار کرد: 150 نفر از دانشجویان نیز در خوابگاههای خودگردان اسکان یافته اند.
قائدرحمتی در ادامه به تصمیم دانشگاه فنی و حرفه ای برای تدوین برنامه توسعه آموزشی این دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: بخشی از تدوین این برنامه به استانها و آموزشکده های فنی و حرفه ای واگذار شده است که در استان لرستان نیز اقدامات لازم در حال انجام است.
وی به تحصیل 4280 دانشجو در مقطع کاردانی و 175 دانشجو در مقطع کارشناسی در آموزشکده های فنی و حرفه ای لرستان اشاره کرد و افزود: این دانشجویان در 42 رشته محل کاردانی در پنج آموزشکده های فنی و حرفه ای استان و دو رشته محل در مقطع کارشناسی در دانشکده فنی پسران خرم آباد تحصیل می کنند.
رئیس واحد استانی دانشگاه فنی و حرفه ای در لرستان با بیان اینکه 65 تا 70 درصد دانشجویان آموزشکده های فنی لرستان بومی هستند گفت: دانشجویان بومی از 40 درصد سهمیه پذیرش برخوردار هستند.گفت: در حال حاضر 25 مدرس رسمی و 480 مدرس مدعو و حق الزحمه که حداقل مدرک تحصیلی آنها کارشناسی ارشد است در آموزشکده های فنی و حرفه ای لرستان تدرسین می کنند.
قائدرحمتی هدف دانشگاه فنی و حرفه ای را تربیت نیروی انسانی و تکنسین ماهر عنوان کرد و ادامه داد: صنعت ما با وجود این همه نیروی تحصیلکرده دانشگاهی خالی از نیروی کار ماهر است و با این حال ضرورت دارد که
حمایت های لازم از دانشگاه فنی و حرفه ای صورت بگیرد.
وی به کمک پنج میلیارد تومانی استاندار استان خوزستان از واحد استانی دانشگاه فنی و حره ای در این استان تصریح کرد: انتظار داریم که استاندار لرستان نیز حمایت های لازم را از آموزشکده های فنی و حرفه ای لرستان به عمل بیاورد.
رئیس واحد استانی دانشگاه فنی و حرفه ای در لرستان با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای یک دانشگاه کارآفرین است؛ از این رو با استفاده از ظرفیت های کارگاهی و آزمایشگاهی در آموزشکده های فنی استان به دنبال ایجاد فرصت های درآمدزایی هستیم گفت: آزمایشگاههای موجود در آموزشکده های فنی استان می توانند به عنوان آزمایشگاههای همکار در اختیار دیگر دستگاههای اجرایی استان قرار بگیرند.
قائدرحمتی راه اندازی شرکت های دانش بنیان در آموزشکده های فنی استان را از دیگر اولویت های این واحد عنوان کرد و افزود: ارتقاء آموزشکده های فنی و حرفه ای لرستان به دانشکده در شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم در دست بررسی است.