آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۴۸۸۸
معاون پارلماني رياست جمهوري:

دانشگاه فني و حرفه اي حلقه وصل دانشگاه و صنعت است

معاون پارلماني رياست جمهوري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه فني و حرفه‌اي را مثبت ارزيابي كرد و گفت: دانشگاه‌هاي كشورمان به لحاظ توسعه كمي بعد از انقلاب بسيار توسعه پيدا كرده است اما در حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت دچار نقص هستيم، بنابراين خلا‌هايي در اين حوزه وجود دارد، اما اين دانشگاه مي‌توان اين خلاها را پر كند و هدف ازبنيان آن نيز همين بوده است.
 دانشگاه فني و حرفه اي حلقه وصل دانشگاه و صنعت است

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،حجت الاسلام مجید انصاری معاون پارلمانی ریاست جمهوری در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه با بیان اینکه نمایشگاه نشان دهنده گوشه‌ای از فعالیت‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای است، گفت: این نمایشگاه اقدام خوب و موثری است و برای شناساندن ظرفیت‌های بلقوه این دانشگاه به مسوولان کشور به خصوص نمایندگان مجلس که نقش مهمی در تصمیم گیری‌ها و تخصیص بودجه‌ها دارند موثر و تعیین کننده است.

مجید انصاری افزود: ما در مقطعی از تاریخ کشورمان هستیم که نیازمند بیش از پیش به توسعه کمی و به خصوص کیفی مراکز علمی و پژوهشی کشور و همچنین ایجاد پیوند بین مراکز علمی و تحقیقاتی کشور با بازار کار و عرصه نیازهای نرم افزاری و تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر هستیم.

وی بابیان اینکه بدون شک این دانشگاه می‌تواند تامین کننده تمامی نیازهای بازار کار باشد، خاطرنشان کرد: پرداختن به مسایل صرفا ذهنی و تئوری که دانشگاه پاسخگوی نیاز ما نیست و در حال حاضر یکی از خلاهای موجود در کشور این است که بین فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها و نیاز‌های عرصه اشتغال کشور به خصوص مسایل فنی وحرفه‌ای ارتباطی برقرار نیست و همین موضوع موجب شده ما دچار عدم توازن در عرضه و تقاضای نیروی کار تحصیل کرده باشیم.

معاون پارلمانی ریاست جمهوری تصریح کرد: جمع بسیار زیادی از فارغ التحصیلان کشور هستند و مدارکی گرفتن وتحصیلاتی را طی کردن که متاسفانه بازار کاری برای آن‌ها نیست، بنابراین دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور می‌تواند این حلقه وصل را ایجاد کند و تاکید بنده براین است که ارتباط میان دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی کشور در عرصه‌های مختلف به همه عرصه‌های تولیدی مستحکمتر باشد.

این مقام مسوول گفت: در واقع دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید بیشتر تقاضا محور دانشجو را گزینش کند، آموزش بدهد و حتی در برخی از مناطق باید سیلابس‌های درسی و برنامه‌های درسی متناسب با تقاضا دهنده باشد، اینکه ما یک فرمول واحدی جدای از نیازهای بازار برای تحصیل طراحی بکنیم روش چندان موفقی نبوده و نخواهد بود.

وی افزود: امروزه آموزش و پرورش و آموزش عالی در کشورمان از عدم تناسب برنامه درسی و تقاضا رنج می‌برد، از این جهت من فکر می‌کنم این دانشگاه از این نظر که آموزش‌ها تقاضا محور و متناسب با بازار کار است ظرفیت این را دارد که الگوی سازنده برای سایر دانشگاه‌ها بشود.

معاون پارلمانی ریاست جمهوری نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای را مثبت ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه‌های کشورمان به لحاظ توسعه کمی بعد از انقلاب بسیار توسعه پیدا کرده است اما در حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت دچار نقص هستیم، بنابراین خلا‌هایی در پیوند بین علم و تبدیل شدن علم به فناوری و فناوری به تولیدات صنعتی وجود دارد، اما این دانشگاه می‌توان این خلا‌ها را پر کند و هدف ازبنیان این دانشگاه نیز همین بوده است.

وی در پایان افزود: با وجود اینکه این نمایشگاه در محدوده کوچکی برگزار شده است اما ظرفیت نمایش توانمندی‌های بزرگ این دانشگاه را دارد وبه نظر بنده کارهای خوبی انجام شده اما باید قدم‌های بزرگ تری برداشته بشود که امید واریم به خصوص در حوزه‌های اقتصاد دانش بنیان و دانش‌های نو جایی که ما فاصله زیادی با دنیا نداریم باید احتمام ویژه‌ای به آن بشود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار