کد خبر:۴۱۸۷۱۹
فرهادی:

دانشگاه فنی حرفه‌ای کار آفرینی و مهارت‌آموزی را به درستی اجرایی کرده است

وزیر علوم گفت: دانشگاه فنی حرفه‌ای نمونه واقعی دانشگاه نسل سوم است که کار آفرینی و مهارت‌آموزی در آن به شکل عملی اجرایی شده است.
 دانشگاه فنی حرفه‌ای  کار آفرینی و مهارت‌آموزی را به درستی اجرایی کرده است

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از دانشکده فنی و حرفه‌ای دخترانه دکتر شریعتی تهران گفت: دانشگاه فنی حرفه‌ای نمونه واقعی دانشگاه نسل سوم است که کار آفرینی و مهارت‌آموزی در آن به شکل عملی اجرایی شده است.

 

وی اظهار داشت: تقویت دانشگاه فنی و حرفه ای از اولویت‌های اصلی وزارت علوم است زیرا مسئله مهارت آموزی، کار آفرینی و رفع نیاز بازار کار محور برنامه‌های امروز وزارت علوم برای توسعه مراکز آموزش عالی و رشته‌های دانشگاهی است.


فرهادی با اشاره به تصمیم درست دولت برای انتقال دانشگاه فنی حرفه‌ای به وزارت علوم گفت: پس از این انتقال برخی مشکلات مانند انتقال ساختمان‌ها و کارگاه‌ها به دانشگاه بوجود آمده است که امیدواریم با هماهنگی بیشتر وزارت آموزش و پرورش مرتفع شوند.


وزیر علوم افزود: مسئله تصویب ساختار دانشگاه فنی و حرفه‌ای و تبدیل وضعیت مدرسان این دانشگاه به  عضو هیات علمی در معاونت آموزشی و مرکز هیات امنای وزارت علوم در جریان است و در آینده نزدیک نهایی می‌شود.


وی با تاکید مجدد بر برنامه وزارت علوم بر مهارت آموزی رشته‌های دانشگاهی گفت: گذراندن دوره‌های چند ماهه کارورزی دانش آموختگان سایر دانشگاه‌های کشور در مراکز دانشگاه فنی حرفه‌ای از جمله شیوه‌های اجرای این برنامه است.


فرهادی تصریح کرد: دانشگاه فنی حرفه‌ای باید رشته‌های جدید خود را در حوزه‌های جدید فناوری روز، متناسب با نیاز امروز بازار کار و با شیوه‌های متفاوت از سایر دانشگاه‌های کشور ایجاد کند.

براساس این گزارش، در جریان این بازدید و نشست مشترک ،رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای ، رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی ، روسای دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای تهران و چند نفر از مدرسان دانشگاه فنی حرفه‌ای دیدگاه‌های خود را با فرهادی مطرح کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار