شفیعی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، گفت:این دانشگاه به منظور ارتباط هر چه بهتر دانشگاه و صنعت با تشكیل كمیته تخصصی و همچنین هماهنگیهای لازم برای برگزاری سالانه كنگره سراسری همكاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی تلاش میکند.
وی افزود:دراین کنگره افراد خبره و متخصص صنعتی و دانشگاهی در نمایشگاههای جانبی با هم تبادل نظر میکنند. هدف اصلی از تشكیل كمیته ارتباط صنعت و دانشگاه فنی و حرفه ای متكی بر این است كه علم باید به فناوری، مقالات isi به تولید و ایده های نوین تبدیل شود كه با این تفكر میتوان به پیشرفت و دستاوردهای فراوانی در زمینه علم ،فناوری و صنعت دست یافت.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای ادامه داد: جوامع پیشرفته به این نتیجه رسیدهاند كه صنعت و دانشگاه به خودی خود در كنار هم قرار نمیگیرند، چراكه منافع این دو نهاد متفاوت است، دانشگاه محل تولید، توزیع و اشاعه علم است كه باید زمینه ارتقای شاخصهای علمی آن فراهم شود. همچنین این كه در صنعت، رقابت وجود دارد و باید نتایج فناوریهای جدید برای متخصصان حوزههای مختلف صنعت، بهصورت یک راز نزد آنها باقی بماند تا رقیبان نتوانند از آن نتایج بهرهمند شوند.
شفیعی افزود: این دانشگاه هم اکنون 201 هزار 162دانشجو دارد که همه آنها از هنرستان های فنی و حرفه ای و کار دانش جذب شده اند و بیش از 90 درصد این دانشجویان نیز در مقطع کاردانی تحصیل می کنند. در شرایطی که هم اکنون نظام آموزش عالی با 500 هزار ظرفیت خالی در مقطع کاردانی و کارشناسی روبه رو ست، رقابت برای ورود به دوره های آموزش رایگان دانشگاه فنی و حرفه ای بسیار مورد استقبال است.