مسعود شفیعی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، گفت:دانش آموختگان این مجموعه آموزشی علاوه بر داشتن توانایی علمی، از مهارتهای عملی و کاربردی لازم نیزبرخوردار هستند، به نحوی که اکثر آنها در زمینه های مربوط به رشته تحصیلی خود جذب بازار کار میشوند. مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای با برخورداری از کادر آموزشی فرهیخته و مجرب و امکانات و تجهیزات آموزشی مناسب با شاخص کارایی بیرونی قابل قبول در ۵۴ رشته و گرایش دارای برون داد و دانش آموختگان کارآمد در سطح تکنیسینی هستند.
وی افزود: تعدادی از این مراکز دورههای کارشناسی ناپیوسته و پیوسته نیز فعال و نسبت به تربیت دانشجو اقدام میکنند. در حال حاضر ۱۶۸ دانشکده و آموزشکده فنی و حرفهای در استانهای مختلف کشور مشغول به فعالیت آموزشی هستند که یک سوم این مراکز مربوط به دختران است.
دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاهی تقاضا محور
شفیعی خاطر نشان کرد: ماموریت دانشگاه فنی و حرفه ای از این جهت با دیگر دانشگاهها تفاوت دارد که آنان عرضه محور و این دانشگاه تقاضا محور هستند و اینکه باید با تربیت نیروهای متخصص نیازهای جامعه را برآورده کند و در بازار کار جایگاهی داشته باشند. این دانشگاه سال گذشته تقریبا همه ظرفیت های خود که 90هزار بوده را پر کرده است، این در حالی است که برخی از دانشگاه ها زیر 50 درصد توانستند ظرفیت های خود را پرکنند.