به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، مسعود شفیعی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در مراسم بازدید فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی، در ابتدای سخنان خود از حضور دکتر فرهادی و هیات همراه تشکر و قدردانی کرد وهمچنین ازدکتر بیات رییس دانشکده انقلاب اسلامی به خاطر فعالیت های خوب و مثمر ثمر وی و همکارانش که ارتباط دانشگاه وصنعت را به معنی واقعی شکل دادند قدردانی کرد.
مسعود شفیعی به رستوران کشتی که در دانشکده انقلاب اسلامی ساخته شده اشاره کرد و گفت: این سازه یکی ازنمونه های موفق ارتباط صنعت و دانشگاه است و به زودی قرار است شرکت های دانش بنیان را راه اندازی کنیم که فارغ التحصیلان مان وارد چرخه اشتغال و کسب درآمد بشوند چرا که این همان چیزی است که بارها مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و وزیرعلوم بر اشتغال جامعه تاکید دارند.
وی با بیان اینکه ما افتخارمی کنیم که به دست توانمند مدرسین، کارشناسان و تکنسینها، بیش از ۷۰ درصد نیروهای این دانشکده را وارد بازار کار کردهایم، افزود: جناب وزیر میدانند که بارها گفتیم و ایشان هم پیگیر این موضوع هستند که آزمایشگاه های ما حدود ۵۰ سال قدمت دارند و نیازمند بازسازیاند و باید به روز شوند و تکنولوژی های جدید وارد بشود.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در ادامه سخنان خود تصریح کرد: من افتخارم این است که در خدمت عزیزان در دانشگاه فنی و حرفه ای هستم و با کمک این مجموعه برای رفع معضلات بیکاری تلاش میکنم که تا حدودی هم موفق بودهایم و آن وظایفی که برعهده داریم توانستهایم به سرانجام برسانیم.
وی افزود: یکی از افتخارات این دانشگاه این است که شهید بزرگواری مانند تهرانی مقدم را تربیت کرده و به جامعه تحویل داده است که امیدواریم این حرکت ادامه پیدا کند.
شفیعی گفت: سنگ فرشها، محوطه سازی ها و درخت های دانشکده انقلاب اسلامی به تازگی درست شده است و قرار است این محوطه که رستوران کشتی با کمک شهرداری در آن احداث شده منطقه توریستی و تفریحی بشود و همچنین میدان معلم در منطقه یافت آباد هم قرار است بازسازی و محوطه سازی بشود که امیداریم این دانشکده باعث شود این منطقه جایگاه بالایی پیدا کند و همه شهروند عزیز تهرانی آخر هفتهها را در این مکان بگذرانند.
راه اندازی مرکز رشد دردانشکده انقلاب
همچنین دکتربیات رییس دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی نیز پیش از سخنان وزیرعلوم، ضمن خیرمقدم به حضور دکتر فرهادی و همکارانش، به ارائه آماری از این دانشکده پرداخت و گفت: تعداد رشته های این دانشکده ۳۰ رشته درسی است که شامل ۲۰ رشته کاردانی، ۱۰ رشته کارشناسی و تعداد دانشجویان این دانشکده ۵ هزارنفر هستند و تعداد هیات علمی رسمی این دانشکده ۵ نفر، تعداد مدرسین رسمی ۳۶ نفر، تعداد مدرس و مدعو بیش از ۴۵۰ نفر در این دانشکده فعالیت میکنند.
وی افزود: دانشکده انقلاب اسلامی تعداد ۲۰ آزمايشگاه و کارگاه دارد و تعداد کلاس های درسی ۳۵ کلاس است. نمونه ای از رشته های این دانشکده از جمله: ماشین ابزار، مکانیک خودرو، قالب سازی، الکترونیک، شیمی، برق، صنعتی، کامپیوتر، تصویر برداری، عمران، معماری و نقشه برداري تدريس مي شود.
بيات به همكاري دانشگاه و صنعت اشاره كرد و افزود: با شركت ديدا عينك سازي، اپتومتري و تجهيزات وابسته را راه اندازيكرديم وكلاس هاي آموزشي راه اندازي شد كه كارگاها را تا حد قابل قبولي تجهيز كردند.
وي گفت: در اين مدت تلاش كرديم تا آموزشكده را به دانشكده تبديل كنيم و در حال حاضر در تلاش هستيم تا مركز رشد را نيزراه اندازي كنيم كه كارهاي اوليه آن نيزانجام شده است.
وي در پايان از دكتر شفيعي رييس دانشگاه فني و حرفه اي به خاطر حمايت هايشان قدرداني و سپاسگزاري كرد و افزود: اميد واريم شركت هاي دانش بنيان را با بودجه مالي كه صندوق نوآوري و شكوفايي قول آن را داده اند راه اندازي كنيم.