به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، دكتر مسلم منصور لكورج، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه مازندران امروز در جمع خبرنگاران، در خصوص طرح هاي پژوهشي دانشگاه و ميزان پيشرفت و كاربردي بودن آن طرح ها گفت: در سال گذشته قريب به 23 طرح مصوب از سال هاي قبل به اتمام رسيد كه عمدتا براي صنايع دفاعي كشور بود و همگي جزء طرح هايي بودند كه در سطح نيمه صنعتي تعريف شده بودند و به نتيجه رسيدند.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه مازندران در مورد طرح هايي كه در سال 93 تصويب شده بود نيز، گفت: 7 طرح مصوب داشتيم كه يكي از آن طرح ها تحت عنوان "ساخت رينگ پرفشار پيستون" براي شركت ديزل سنگين ايران بود كه به توليد انبوه رسيد و موفقيت خيلي خوبي براي دانشكده ي مكانيك دانشگاه مازندران بود كه اين پروژه توسط دكتر مير امين حسيني در مركز رشد دانشگاه مازندران ( شركت دانش بنيان مازرون صنعت شمال) انجام شده بود.
منصور لكورج ادامه داد: سعي كرديم در سال گذشته اين بستر لازم را در پژوهش فراهم كنيم كه اعضاي هيات علمي دانشگاه بتوانند در يك آرامش نسبي خيلي خوب، به امر پژوهش بپردازند.
رئيس كارگروه شبكه شاعاي استان مازندران در بخش ديگري از سخنانش، شاعا را شبكه آزمايشگاه هاي علمي كشور معرفي كرد و افزود: شاعا يكي از تدابير ارزنده دولت تدبير و اميد است كه پيرو دستور مقام معظم رهبري در خصوص فراهم نمودن بستري عادلانه در انجام تحقيقات، كليه امكانات موجود در يك منطقه، در يك شبكه مجازي براي استفاده تمام محققان به اشتراك گذاشته مي شود.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه مازندران با اشاره به فعاليت شاعا در استان گفت: در استان مازندران، توسط كارگروه شاعاي استاني اين مهم سازماندهي شد و اكنون تمام محققاني كه در استان مازندران مشغول فعاليت هستند، مي توانند در قالب اين شبكه از امكانات و تجهيزات آزمايشگاهي دانشگاه مازندران و يا ديگر دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي عضو شاعاي استاني بهره مند شوند.
لكورج در پايان با بيان اينكه يقينا هر يك از دانشگاه ها و موسسات غيرانتفاعي ما نمي توانند دستگاه هاي گران قيمتي كه در بخش هاي شيمي، فيزيك و تربيت بدني و ... موجود مي باشد را، داشته باشند، خاطرنشان كرد: اين شبكه اين فرصت را براي محققان ايجاد كرد تا بتوانند از اين امكانات به طور عادلانه استفاده كنند.