به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یزدان مهر گفت: وام شهریه و وام ودیعه مسکن از جمله وام های دانشجویی پر متقاضی است که در سال تحصیلی جاری بیشترین آمار درخواست دانشجویان را به خود اختصاص داد.
وی با بیان اینکه دانشجویان در بخش ودیعه مسکن مشکل دارند افزود: در برنامه پنجم توسعه، آموزش عالی از خوابگاه سازی منع شد، از طرفی نیز همزمان با رشد کمی دانشگاهها، خوابگاهها و سلفهای دانشجویی توسعهای نیافت که این مسئله مشکلاتی را به وجود آورده است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: بنابراین صندوق رفاه دانشجویی سعی کرده است، از طریق ارائه وام ودیعه مسکن، مشارکت بخش خصوصی در خوابگاه سازی، سامان دهی خوابگاه های خودگردان،ارائه تسهیلات ارزان به بخش خصوصی و غیردولتی برای ورود به بخش خوابگاه سازی تا اندازه ای مشکل دانشجویان را رفع کند.
وی افزود: همچنین صندوق رفاه دانشجویان پیگیر این مسئله است که بتواند در بودجه سال آینده یک ردیف مستقل برای تعمیر خوابگاه ها اختصاص دهد چرا که درحال حاضر برخی از خوابگاه ها قدمتی بیش از ۴۰سال دارند.
یزدان مهر تاکید کرد: در بخش شهریه هم برای اینکه به نیاز دانشجویان پاسخ دهیم به اعتباری بیش از دو هزار میلیارد تومان نیازداریم اما با توجه به منابعی که دراختیار داریم نمی توانیم پاسخگوی تمام متقاضیان وام شهریه باشیم .
وی تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم به درخواست های بیشتری در خصوص وام شهریه پاسخ دهیم، سعی داریم از ظرفیت خیرین و نهادهای عمومی و غیر دولتی و ایجاد درآمد اختصاصی استفاده کنیم.