آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۲۴۹
تقی زاده خبر داد

تسهیلات جدید صندوق رفاه دانشجویی برای زوج‌های نابارور

معاون پشتیبانی صندوق رفاه دانشجویی گفت: صندوق رفاه وزارت علوم تسهیلات جدیدی برای زوج های دانشجوی نابارور در نظر گرفته است.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، سید فردین تقی زاده افزود: چنانچه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که از ازدواج آنها چندسالی می گذرد، نابارور باشند و از ما کمک بخواهند، یکسری تسهیلات جدید ارائه می شود.

 

 وی گفت: با مرکز نازایی بیمارستان طالقانی دانشگاه شهید بهشتی رایزنی هایی صورت گرفته که تفاهم نامه ای امضا شود تا مشکلات زوج های دانشجوی نابارور برطرف شود.

 

 تقی زاده افزود: این تسهیلات در قالب بودجه هایی برای رفع این مشکل دانشجویان ارائه می شود، که بحثی از نهادهای حمایتی در قالب وام برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.

 

 وی گفت: تمام دانشجویان از سراسر کشور که نابارور هستند می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار