آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۸۶۴۳
مدیرکل انتقال خون اصفهان:

شاخص اهدای خون داوطلبانه در کشور ۱۰۰ درصد است

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: شاخص اهدای خون داوطلبانه در کشور ما ۱۰۰ درصد است و این آمار از افتخارات سازمان در سال ۹۳ است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمدمهدی حریری یکشنبه شب در مراسم گرامیداشت روز جهانی اهداکنندگان خون، اظهار کرد: امروز روز اهداکنندگان خون در سراسر دنیا است که از سوی سازمان جهانی و انجمن‌های سراسر دنیا نام‌گذاری شده است.

 

وی تصریح کرد: در همه جای دنیا مراکز انتقال خون از اهداکنندگان خون قدردانی می‌کنند و آنها را ایثارگران واقعی می‌دانند که جان انسان‌های بسیاری را نجات می‌دهند.

 

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه از هر سه نفر یک نفر در طول زندگی خود به تزریق خون و فرآورده‌های آن نیاز پیدا می‌کند، ادامه داد: تا این زمان هیچ جایگزینی برای خون کشف نشده و به دلیل افزایش جمعیت نیاز به خون و فرآورده‌های آن افزایش پیدا کرده است.

 

 

وی با تاکید بر اینکه یک انسان با وزن متوسط نیاز به 5.5 لیتر خون دارد، افزود: در هر بار اهدا 450 سی‌سی خون از فرد اهداکننده گرفته می‌شود و یک مرد سالم در هر سال چهار بار و هر زن سالم نیز سه بار می‌تواند خون خود اهدا کنند.

 

 

حریری تاکید کرد: تعداد مراجعان برای اهدای خون بیش از 165 هزار نفر در سال 93 بود که بیش از 126 هزار نفر موفق به اهدای خون شدند و از این تعداد نیز 336 هزار فرآورده تولید شد.

 

وی با بیان اینکه اهداکنندگان خون به سه دسته تقسیم می‌شوند، گفت: از این سه دسته 55.8 درصد اهدای مستمر، 26 درصد شامل افراد با سابقه اهدای خون و 18.2 درصد نیز برای بار اول اهدای خون داشته‌اند.

 

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان اضافه کرد: شاخص اهدای خون در مردان 97.3 درصد و در بانوان 2.7 درصد است و این نشان‌دهنده این است که ما نتوانستیم فرهنگ اهدای خون را در بانوان ترویج دهیم.

 

وی با بیان اینکه میانگین سنی اهداکنندگان خون بین 25 تا 39 سال است، تاکید کرد: شاخص اهدای خون داوطلبانه در کشور ما صد درصد است و این آمار از افتخارات سازمان در سال 93 است.

 

 در پایان این مراسم به اهداکنندگان برتر خون استان هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار