آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۸۶۸۳
حداد عادل در جمع خبرنگاران:

استیضاح وزیر آموزش و پرورش را مصلحت نمی‌دانم

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه استیضاح حق نمایندگان مجلس است گفت: من در شرایط فعلی استیضاح وزیر آموزش و پرورش را به مصلحت نمی‌دانم.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حداد عادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در حاشیه مراسم سومین سالگرد درگذشت حاج احمد قدیریان در یادمان شهدای هفتم تیر در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی در خصوص طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این استیضاح قبل از اینکه در صحن علنی مجلس مطرح شود طبق آئین نامه ابتدا باید به کمیسیون آموزش بیاید که من هم عضو این کمیسیون هستم و مورد بررسی قرار گیرد.

 

این نماینده مجلس نهم افزود: امروز بنده در فرهنگستان برنامه داشتم و نمی دانم که آقای فانی به کمیسیون آمده است یا خیر.

 

وی استیضاح را حق نمایندگان مجلس دانست و گفت: ولی همه باید دقت کنیم حق را در زمانی که مصلحت است از آن استفاده ببریم اما ممکن است برخی از نمایندگان به این مصلحت رسیده باشند که در حال حاضر زمان استیضاح رسیده است یا خیر.

 

حدادعادل تاکید کرد: بنده استیضاح وزیر آموزش و پرورش را به مصلحت نمی‌دانم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار