انتقال مفاهيم دفاع مقدس به نسل جوان موجب تقويت قدرت بازدارندگي كشور مي شود
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، سردار سرلشگر دكتر رحيم صفوي امروز در مراسم رونمايي از نمايه نرم افزار پژوهشي دفاع مقدس در دبيرخانه شوراي فرهنگ عمومي اظهار داشت: بايد دستاوردهاي دفاع مقدس را به نسل جوان و نوجوان بيان كنيم تا آنها با اين مفاهيم آشنا شوند.
وي تاكيد كرد: دشمن ده ها هزار كيلومتر از شهرهاي ما را تصرف كرده بود و مردم ما بايد دفاع مي كردند و هم اكنون حاضرند هزاران فداكاري را براي دفاع از ملت خود انجام دهند.
صفوي افزود: امام خميني (ره) فرهنگ مقاومت را در جهان پايه ريزي كردند و اين فرهنگ به لبنان و غزه هم انتقال پيدا كرد و آنها با تاسي به اين فرهنگ در جنگ 33 روزه و 22 روزه پيروز شدند.
مشاور عالي فرمانده كل قوا با اشاره به 8 سال دفاع مقدس و همگامي تمام قدرتهاي جهاني براي در هم شكستن ايران گفت: تمامي قدرتها با هم متحد شدند تا ايران را از بين ببرند، اما مردم ما به رهبري امام خميني (ره) توانستند فرهنگ اصيل مقاومت را به جهانيان نشان دهند.
وي با اشاره به توطئههاي دشمنان در آن زمان تاكيد كرد: ما كمترين درآمد نفتي را در سال 65 داشتيم و آن هم به علت توطئههاي دشمنان براي بمباران جزيره خارك بود اما دلير مردان بسيجي در صحنه جنگ، استعدادهايي را بروز دادند تا در مقابل اين توطئهها بايستند.
صفوي بيان داشت: فرماندهان جنگ ما سنشان زير 25 سال بود اما با مديريت اصولي حضرت امام خميني (ره) اين جوانان توانستند جنگ را به درستي رهبري كنند.
مشاور عالي فرمانده كل قوا با بيان اينكه بايد ابعاد مختلف دفاع مقدس را براي نسل جوان بازگو كنيم، گفت: ارزش استقلال طلبي و ايستادگي در مقابل دشمنان از مفاهيمي است كه همچنان بايد در مورد آنها بحث كرد.
وي تاكيد كرد: بايد در بخشهاي تخصصي دفاع مقدس پژوهشهاي زيادي انجام شود و در بحث رويكرد حقوقي جنگ كارهاي زيادي انجام دهيم.
صفوي بيان داشت: ابعاد مهندسي جنگ مثل ساختن پل بر روي رودخانه اروند كه كار بسيار مشكلي بود و رزمندگان با توان بالا آن را انجام دادند، بايد بيان شود.
مشاور عالي فرمانده كل قوا تاكيد كرد: در بعد بخش پزشكي جنگ روزانه چندين هزار عمل جراحي در جبهه انجام مي شد و پزشكاني در زمان جنگ بودند كه روزانه 72 ساعت در اتاق عمل حضور داشتند.
وي خاطرنشان كرد: دستاوردهاي سياسي، فرهنگي، صنفي و اقتصادي دوران دفاع مقدس را بايد بيان كنيم تا همگان از آن بهره مند شوند.
صفوي با بيان اينكه بخش فرهنگ عمومي كشور بسيار مظلوم است، گفت: براي خارج كردن بخش فرهنگ عمومي از اين مظلوميت بايد دولت و مجلس سهم بودجه فرهنگ عمومي را مشخص كنند و هر سال نيم درصد يا 7 دهم درصد از اين بودجه را افزايش دهند.
مشاور عالي فرمانده كل قوا در پايان تاكيد كرد: در برنامه پنجم توسعه بايد سهم بخش فرهنگ عمومي را افزايش دهيم و آن را كنترل و مديريت كنيم./انتهاي پيام/