آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۹۴۰۱
گزارش یارانه‌ای دولت در سال ۹۳؛

تولید سال گذشته ۴۵۸ میلیارد تومان یارانه گرفت + سند 

بر اساس گزارش یارانه‌ای دولت در سال ۹۳، تولید در این سال ۴۵۸ میلیارد تومان یارانه گرفت که ۴.۵ درصد بودجه ۱۰هزار میلیارد تومانی بخش تولید در بودجه ۹۳ بود. 

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با انتقاد از عدم تحقق وعده دولت در حمایت از تولید در کشور، گفت: تنها 4.5 درصد وعده داده شده در بخش تولید در سال گذشته عملیاتی شده است.

 

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی درگفت وگو با خانه ملت،با انتقاد از عدم تحقق وعده دولت در حمایت از تولید در کشور، گفت: دولت باید از طریق اصلاح قیمت ها و  یارانه نان 59 هزار و 500 میلیارد تومان منابع تامین می کرد که این موضوع به طورکامل در سال گذشته محقق نشد.

 

نماینده مردم رشت درمجلس شورای اسلامی، ادامه داد: دولت در سال گذشته باید رقمی در حدود 48 هزار میلیارد تومان از طریق اصلاح قیمت ها و 11 هزار و 300 تومان نیز یارانه نان درآمد کسب می کرد.

 

وی با بیان اینکه سهم محقق شده از طریق اصلاح قیمت ها 31 درصد و یارانه نان 15 درصد بوده است، تصریح کرد:دولت در اصلاح قیمت ها نتوانست 48هزارمیلیارد تومان را تامین کند،یعنی در این بحث تنها در حدود 60 درصد توفیق داشت.

 

این نماینده مردم درمجلس نهم،ادامه داد: دولت قرار بود در حوزه درمان 8 درصد عمل کند که تنها 6 درصد آن عملیاتی شد.

 

جعفرزاده ایمن آبادی گفت:قرار بود حدود 70 درصد منابع در پرداخت نقدی هدفمندی باشد که در حال حاضر 91.5 درصد است.

 

وی ادامه داد: در بخش جوانان دولت باید 3 درصد منابع تهیه شده را صرف می کرد که در حال حاضر این رقم به 1.39 درصد تقلیل یافته است.

 

جعفرزاده ایمن آبادی با بیان اینکه دولت در تامین منابع مالی و هزینه کرد آن انحراف داشته است، تصریح کرد: فقط 4.5 درصد وعده داده شده درخصوص کمک به تولید،حدود 60 درصد در بخش درمان، 32 درصد در بخش جوانان و 99 درصد پرداخت نقدی تحقق یافته است.

 

وی ادامه داد:دولت ازمحل اصلاح قیمت‌ها باید منابع پیش بینی شده خود را تامین کند که این نشان داد که برآورد دولت در این زمینه صحیح نبوده است.

 

عضوکمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: دولت به تعهد داده شده در بخش حمل و نقل جوانان و درمان نیز نتوانست عمل کند.

 

 

جزء (1) – کمک به بخش تولیدی و بهبود حمل و نقل عمومی و بهینه سازی مصرف انرژی

در واحدهای تولیدی و خدماتی و مسکونی موضوع ماده (8) قانون هدفمند کردن یارانه ها

جزء (2) –  بند (ب) ماده (34) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه هدف تحقق شاخص عدالت در سلامت و کاهش هزینه‌های مستقیم مردم در بخش سلامت.

جزء (3) –  پرداخت یارانه نقدی به سرپرستان خانوار و اجرای نظام جامع تامین اجتماعی ماده (7)

جزء (4) –  بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران متقاضی کار ماده (7)

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار