کد خبر:۴۲۰۱۸۷

نشست محرمانه در مصر برای انتخاب جایگزین محمود عباس

منابع خبری از گفتگوهای محرمانه مقامات مصر ، رژیم صهیونیستی و آمریکا برای بحث درباره موضوع جانشینی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خبر دادند.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، منابع خبری از گفتگوهای محرمانه مقامات مصر ، رژیم صهیونیستی و آمریکا برای بحث درباره موضوع جانشینی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خبر دادند.

 

منابع آگاه فلسطینی روز شنبه گزارش دادند نشست سه جانبه میان مسئولان سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی ( موساد)، سرویس اطلاعاتی مصر و نماینده آمریکا دو هفته پیش در قاهره برگزار شد.

 

منابع فلسطینی افزودند: حاضران در این نشست با اعلام اینکه محمود عباس نمی تواند گزینه مناسبی  برای  پیشبرد گفتگوها با اسرائیل در آینده باشد ، به طور مفصل موضوع  انتخاب جانشینی به جای عباس را مورد بررسی قرار دادند.

 

منابع فلسطینی افزودند: معیار اصلی در این نشست برای انتخاب جانشین محمود عباس به دو مسئله اساسی ارتباط داده شد اول کنترل جنبش حماس در غزه و دوم  تعامل و همکاری با اسرائیل .

 

منابع فلسطینی تاکید کردند: در  این نشست گزینه های مختلف برای جانشینی محمود عباس  مانند  احمد قریع ، جبریل الرجوب ، محمد اشتیه  و مروان  برغوثی به علل مختلف مورد قبول واقع نشدند.

 

منابع فلسطینی گفتند، مقامات اسرائیل ، مصر و آمریکا در نشست قاهره به این  نتیجه  رسیده اند که با توجه به شرایط فعلی  محمد دحلان از رهبران سابق جنبش  فتح و  ماجد فرج رئیس سازمان اطلاعات فلسطین در کرانه باختری رود اردن می توانند گزینه های مناسبی به جای عباس باشند.

 

این منابع گفتند: دحلان هوادارانی در نوار غزه و کرانه باختری دارد و از طرف دیگر روابطش با کشورهای عربی خلیج فارس به ویژه امارات عربی بسیار خوب است و ماجد فرح نیز نفوذ خوبی بر دستگاه های امنیتی فلسطین در کرانه باختری رود اردن دارد و  با توجه به همکاری امنیتی فلسطین و اسرائیل  ، روابطش با اسرائیل نیز خوب است .

 

این منابع افزودند: اقدام اخیر مصر در بازگشایی گذرگاه مرزی رفح ، اعطای کمک های مالی و نیز حضور نمایندگان  دحلان در غزه ، همگی بیانگر حمایت مصر و متحدانش از دحلان و احتمال زیاد انتخاب وی برای ریاست تشکیلات خودگردان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار