کد خبر:۴۲۰۲۵۳

نیک‌‌ روش: سیاست آموزش و پرورش استفاده از کاغذ ایرانی است

مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع کتاب‌های درسی گفت: سال گذشته حتی یک گزارش هم درباره خرابی صحافی کتاب‌ها به دست ما نرسید، تحریم باعث شد تا استفاده از کاغذ ایرانی برای تولید کتاب های درسی افزایش یابد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، لیدا نیک روش درباره صحافی کتاب های درسی اظهار کرد: در سال گذشته حتی یک گزارش هم درباره خرابی صحافی کتاب ها به دست ما نرسیده است.

 

وی افزود: با خیلی از استان ها نیز مکاتبه کردیم اگر صحافی کتاب درسی ایراد دارد مرجوع کنند اما هیچ مرجوعی نیز نداشتیم.

 

مدیرکل دفتر نظارت بر نشر و توزیع کتاب های درسی درباره استفاده از کاغذهای خارجی و ایرانی در کتاب های درسی بیان کرد: سیاست آموزش و پرورش این است تا از کاغذ ایرانی برای کتاب درسی استفاده کند.

 

وی افزود: کیفیت برای ما خیلی مهم است لذا تولیدکنندگان کاغذ ایرانی نیز کیفیت را نسبت به سال های گذشته ارتقاء داده اند.

 

نیک روش افزود: امیدواریم کیفیت کاغذهای داخلی بالاتر رود تا ما بتوانیم بیشتر از کاغذ ایرانی استفاده کنیم.

 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا تحریم در استفاده از کاغذهای خارجی تاثیر گذاشته است اظهار کرد: تحریم باعث شد تا استفاده از کاغذ ایرانی برای تولید کتاب های درسی افزایش پیدا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار