آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۰۶۲۸
مدیر روابط عمومی رادیو:

مگر صداوسیما مدرسه است که در آن تفکیک جنسیتی شود

خدابخش با اشاره به اینکه تفکیک جنسیتی در بسیاری از نهادها و سازمان ها معنا ندارد و تولید برنامه در رسانه با حضور زن و مرد صورت می گیرد گفت: اگر اندکی با برنامه سازی در صدا و سیما آشنا باشید متوجه خواهید شد که طرح موضوع تفکیک جنسیتی در صداوسیما نشدنی است.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» علی اکبر خدابخش ابلاغ بخشنامه تفکیک جنسیتی و اجرای آن در شبکه های رادیویی را به شدت تکذیب کرد.

 

وی با انتقاد از خبرگزاری و خبرنگاری که این مطلب را منتشر کرده است گفت: خبرگزاری ایلنا متهم است که به انتشار خبری کذب، بدون جویا شدن صحت و سقم آن اقدام کرده است و بخشنامه ای را که وجود ندارد به معاونت صدا منتسب کرده است.
 

مدیر روابط عمومی معاونت صدا افزود: برخی از خبرگزاری ها و سایت ها نیز بدون اینکه تائیدیه و یا تکذیبیه این خبر را جویا شوند آن را منتشر کردند و نمی دانم که چه هدفی از انتشار آن داشته اند.
 

وی با اشاره به اینکه تفکیک جنسیتی در بسیاری از نهادها و سازمان ها معنا ندارد و تولید برنامه در رسانه با حضور زن و مرد صورت می گیرد گفت: اگر اندکی با برنامه سازی در صدا و سیما آشنا باشید متوجه خواهید شد که طرح موضوع تفکیک جنسیتی در صداوسیما نشدنی است.
 

خدابخش ادامه داد: البته این مطلب نیز مورد تایید است که بعضی از برنامه های صداوسیما در ایام تعطیلات و بعضی مناسبت‌ها بیشتر از وجود آقایان بهره می برد چراکه طبیعتا گاهی برنامه هایی وجود دارد که خانم ها نمی توانند تا دیروقت در سازمان حضور یابند و با توجه به محدودیت ها و دیگر مسئولیت های خانم ها ملاحظاتی درباره آن ها رعایت می شود که این موضوع تنها محدود به سازمان صدا و سیما نیست.
 

وی گفت: بارزترین مصداق رد وجود بخشنامه ای در خصوص تفکیک جنسیتی ترکیب بخش های مختلف معاونت صدا، دفتر معاون صدا و نیز روابط عمومی این معاونت است که در آن هیچگونه تفکیکی جنسیتی دیده نمی شود.
 

چند روزی است در سایت‌ها و برخی خبرگزاری‌ها شایعه‌ای از وجود بخشنامه ای با مضمون «تفکیک جنسیتی در صداوسیما» منتشر شده است و برخی شبکه های ماهواره ای نیز به آن دامن زده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار