آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۲۶۴۳
آملی لاریجانی در اولین جلسه هیات امنای دانشگاه امام صادق:

ضرورت توجه به چشم انداز آینده دانشگاه امام صادق(ع) با نگاه به مسیر حرکتی آیت الله مهدوی کنی

نخستین جلسه هیات امنای دانشگاه امام صادق( ع) صبح روز چهارشنبه برگزار شد و آیت الله آملی لاریجانی بر ضرورت توجه به چشم انداز آینده این دانشگاه با نگاه به مسیر حرکتی آیت الله مهدوی کنی تأکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، در این جلسه آیت الله آملی لاریجانی با گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله مهدوی کنی و با تشکر از مقام معظم رهبری در اعتماد به اعضای جدید هیات امنای جامعه الامام الصادق(ع) بر لزوم توجه به چشم انداز آینده این دانشگاه با نگاه  به مسیر حرکتی آیت الله مهدوی کنی تاکید کرد.

 

رئیس هیات امنای جدید دانشگاه امام صادق(ع) با تاکید بر شناخت نقاط قوت و ضعف موجود و تقویت بیشتر جایگاه این دانشگاه گفت: دانشگاه امام صادق(ع) می تواند قطب علوم انسانی اسلامی کشور شود.

 

آیت الله آملی لاریجانی تکیه بر نیروی انسانی توانمند و با استعداد را از شرایط مهم برای پیشرفت بیشتر هر کاری دانست و افزود: استفاده از طلبه های خوش استعداد و نیروهای توانمند می تواند چشم انداز روشنی را که  مد نظر مرحوم آیت الله مهدوی کنی بود بهتر محقق کند.

 

در ادامه این جلسه اعضای جدید هیات امنای دانشگاه امام صادق(ع) به بحث و بررسی برنامه های آینده این دانشگاه پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار