کد خبر:۴۲۲۷۷۴
لاریجانی در دیدار با مسئولان سازمان اوقاف استان قم:

مردمی شدن اوقاف باعث ترویج فرهنگ وقف می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سازمان اوقاف باید ساختار مردمی داشته باشد، گفت: قطعا مردمی شدن این سازمان موجب ترویج فرهنگ وقف در کشور می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز پنجنشبه (11 تیرماه) با مسئولان سازمان اوقاف استان قم دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

 لاریجانی در این دیدار با اشاره به اهمیت توجه به مسائل قرآنی در کشور گفت: خوشبختانه در کشور سازمان اوقاف در حوزه آموزش قرآن بسیار شاخص است این سازمان یک نیروی پیشرو در بخش آموزش قرآنی بوده و در چند سال اخیر تجربه خوبی در این حوزه به دست آورده است.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه برنامه‌های آموزش قرآن باید در دستور کار تمام دستگا‌ه‌های متولی قرار گیرد، تصریح کرد: قطعا برگزاری این گونه برنامه‌ها موجب می‌شود که جوانان انس بیشتری با قرآن پیدا کنند، از طرفی دیگر بهترین کار فرهنگی در کشور آموزش قرآن بوده زیرا این اقدامات موجب تقویت فرهنگی در درون افراد می‌شود همچنین مسائل قرآنی یک ستون و پایه برای افراد است.

 

وی با اشاره به اینکه سازمان اوقاف در حوزه قرآن آموزی یک آبروی درخشان دارد بر لزوم افزایش سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی در این بخش تاکید کرد.

 

 لاریجانی ادامه داد: خوشبختانه در قوانین بودجه سالیانه اعتبارات خوبی برای حوزه آموزش و قرآن اختصاص داده شده است، البته اگر در این زمینه پیشنهاداتی باشد ما از آن استقبال می‌کنیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فرهنگ وقف یکی از اقدامات مثبت از سالیان گذشته بوده و در کشور ما نیز به آن توجه بسیاری شده است، البته متاسفانه پس از انقلاب باید این تفکرات از سوی مسئولان ترویج می‌شد اما به علت اینکه سازمان اوقاف به عنوان یک سازمان دولتی معرفی شده بر استقبال مردم از این حوزه تاثیر گذاشته است. از این رو سازمان اوقاف باید ساختار مردمی داشته باشد تا مردم به فرهنگ وقف جذب شوند.

 

 لاریجانی ادامه داد: البته سازمان اوقاف مانند سایر دستگاه‌های دولتی نیست اما قطعا هرچه وجه این سازمان مردمی تر شود کار وقف رونق بیشتری پیدا می‌کند.

 

رئیس قوه مقننه با اشاره به موضوعات مطرح شده درباره لزوم مشوق‌های قانونی برای ترویج فرهنگ وقف در کشور تصریح کرد: این نوع پیشنهادات خوب و مثبت است اما باید روی آن کار کارشناسی و تخصصی صورت گیرد. البته دستگاه‌ها در مورد سه شهر قم، مشهد و شیراز می‌توانند به صورت اختصاصی امور را بررسی و انجام دهند زیرا در این سه شهر جنبه‌های زیارتی، وقفی و امامزادگان بسیاری وجود دارد و زمینه برای توسعه آن فراهم است.

 

 لاریجانی با تاکید بر اینکه بقاء امامزادگان باید به مراکزی فرهنگی در کشور تبدیل شوند، افزود: این موضوع موجب جذب جوانان به این مراکز می‌شود و قطعا باید در قوانین به آن توجه شود. البته در بحث اختصاص اعتبارات دولتی نباید خیلی امید داشت از اینرو باید در جهت جذب سرمایه‌های مردمی به وسیله مشوق‌های دولتی و معافیت‌ها تلاش کرد.

 

در ابتدای این دیدار حسین مقدم مدیر کل اوقاف استان قم با بیان اینکه استان قم در مسائل آموزش قرآنی جزء استان‌های برتر است، گفت: در شرایط کنونی بیش از 6 هزار نفر تحت آموزش‌های قرآنی قرار دارند، همچنین در بحث وقف استان قم در جایگاه بالایی قرار دارد و براساس آمارها بیش از 7 هزار مکان وقفی وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار