آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۳۳۱۹

مک کین: باید حضور نظامی در افغانستان استمرار یابد

مک کین تاکید کرد که می‌بایست در این تصمیم «بازنگری» شود چرا که نیروهای افغان در شهرهای بزرگی که با خطر حمله پیکارجویان طالبان روبروست خسارات سنگینی را متحمل شده اند.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به گزارش خبرگزاری فرانسه مک کین روز شنبه در گفت‌‌وگو با خبرنگاران در مقر ناتو در کابل گفت: «به نظر من بزرگ ترین اشتباهی که امریکا می‌تواند مرتکب شود ... این است که خروجش بر اساس یک جدول زمانبندی باشد».

 

سناتور جمهوری خواهِ آریزونا همچنین مصادف شدن تعطیلی چهارم جولای –روز استقلال امریکا- با استقرار سربازان امریکایی در پایتخت افغانستان را گرامی داشت.

 

جان مک کین، رییس کمیته‌ی نیروهای مسلح سنای امریکا گفت خروج کامل نیروهای امریکا «آغاز دستاوردهای بزرگ پیکارجویان طالبان در افغانستان» خواهد بود.

 

مأموریت جنگی ناتو در افغانستان به طور رسمی در دسامبر سال گذشته پایان یافت. این مأموریت که 13 سال به طول انجامید با هدف برکناری پیکارجویان طالبان از موضع قدرت شکل گرفته بود.

 

باراک اوباما رییس جمهوری امریکا که قصد داشت در سال جاری نیروهای خود را در افغانستان به نصف کاهش دهد، از تصمیم خود برگشت و با حضور 9 هزار و 800 سرباز در این کشور تا پایان سال 2015 موافقت کرد.

 

با این حال دولت اوباما خاطرنشان کرده است که کلیه پرسنل خود را طی 15 ماه آینده از افغانستان خارج خواهد کرد.

 

مک کین تاکید کرد که می‌بایست در این تصمیم «بازنگری» شود چرا که نیروهای افغان در شهرهای بزرگی که با خطر حمله پیکارجویان طالبان روبروست خسارات سنگینی را متحمل شده اند.

 

وی گفت: «تهدید‌های محیطی از منظر من به گونه‌ای به رشد خود ادامه می‌دهند که به وضوح به بازنگری در برنامه‌ی عقب نشینی نیروهای آمریکایی براساس واقعیت‌‎های موجود نیاز است.»  

 

اشرف غنی، رییس جمهور افغانستان که نامزد پیشنهادی‌اش برای وزارت دفاع روز شنبه برای دومین بار از سوی نمایندگان مجلس این کشور رد شد، در کابل با مک کین دیدار کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار