آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۳۴۱۵

انجام عمل موفقیت آمیز آرتروسکوپی آرنج در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

عمل موفقیت آمیز آرتروسکوپی آرنج در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، امیر رضا کچویی امروز در رابطه با عمل آرتروسکوپي آرنج گفت: در حال حاضر  انجام اعمال جراحی آرنج به شکل کاملا تهاجمی انجام می‌شود؛ اما ما توانستیم با گذراندن دوره‌های فوق تخصصی و مهيا شدن بخشی از تجهيزات، زمينه انجام اين دسته از عمل‌ها را در دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز فراهم کنیم.

 

وی ضمن یادآوری این‌که عمل آرتروسکوپی آرنج در مواردی نظیر بيماران محدوديت‌های حرکتی، بازسازی آرنج و ليگامانی و ترميم تاندون‌ها مورد استفاده قرار می‌گيرد، گفت: کاهش ريسک عفونت، سرعت بخشيدن به بهبود بيمار، ترخيص سريع‌تر بيمار، کاهش درد و مشکلات پس از عمل از جمله مزايای روش کم تهاجمی به شمار می‌رود.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب که این روش در حال حاضر در مراکز پیشرفته دنیا در حال انجام است، تصریح کرد: درصددیم ديگر تکنيک‌های روز دنيا را با گذراندن دوره‌های فلوشيپ در مراکز علمی پيشرفته جهان به کشور انتقال دهيم تا ضمن برخورداری بيماران از خدمات نوين درمانی، زمينه آموزش دستياران و راه اندازی دوره‌های فلوشيپ نيز در اين مرکز فراهم شود.

 

کچویی افزود: انجام اين دسته از عمل‌ها در قالب برنامه تحول نظام سلامت است و هزينه آن نيز بر اساس هزينه‌های مصوب درمانی از بيماران دريافت می‌شود.

 

وي با تاکيد بر حمايت خيران در تجهيز مراکز درمانی به تجهيزات نوين از جمله آرتروسکوپی، گفت: امید است با تعويض تجهيزات فرسوده و فراهم شدن تمامی وسايل مورد نياز آرتروسکوپی آرنج، بتوانيم علاوه بر ايجاد زمينه ارائه خدمات به بيماران مشهد، به ساير بيماران استان خراسان رضوی خدمات ارائه دهيم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار