کد خبر:۴۲۴۶۰۵
در بیانیه‌ای مطرح شد

تشکر شورای هماهنگی تبلیغات از «خلق حماسه حضور ملت» در روز قدس

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیه‌ای از خلق حماسه عظیم حضور و نمایش وحدت، اتحاد و انسجام ملت بزرگ ایران اسلامی همگام و همصدا با «امت بزرگ رسول الله ص» حول محور نخستین قبله‌گاه مسلمین جهان (قدس شریف) تشکر کرد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیه‌ای از خلق حماسه عظیم حضور و نمایش وحدت، اتحاد و انسجام ملت بزرگ ایران اسلامی همگام و همصدا با «امت بزرگ رسول الله ص» حول محور نخستین قبله‌گاه مسلمین جهان (قدس شریف)، در راهپیمایی روز جهانی قدس تقدیر و تشکر کرد.

 

متن بیانیه تقدیر و تشکر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از خلق حماسه وحدت و حضور ملت در راهپیمایی روز قدس بدین شرح است:

 

راهپیمایی روز جهانی قدس امسال و حضور انقلابی و پرشور و حماسی ملت بزرگ و روزه دار ایران در تهران و بیش از 770 شهر کشور، نشان از عمق نفوذ استراتژیک، اقتدار و قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی ایران و درک کلام و دریافت عمق پیام تاریخی حضرت امام خمینی (ره) و حرکت در خط مقام عظمای ولایت و مقام معظم رهبری مدظله العالی در خصوص این روز، در سطح کشورهای اسلامی و بین المللی بود.

 

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیه تقدیر و تشکر از خلق حماسه عظیم حضور و نمایش وحدت، اتحاد و انسجام ملت بزرگ ایران اسلامی همگام و همصدا با « امت بزرگ رسول الله ص» حول محور نخستین قبله‌گاه مسلمین جهان (قدس شریف)، در راهپیمایی روز جهانی قدس تقدیر و تشکر کرد.

 

دیروز در آخرین جمعه از ماه پرفیض و برکت رمضان‌المبارک (روز جهانی قدس)، روز رساترین فریاد علیه سبوعیت و موجودیت نامشروع و غیر انسانی و اشغالگری و کودک کشی و تجاوز صهیونیست‌ها و روز حمایت همه جانبه از فلسطین قهرمان در جای جای ایران بود. تهران و بیش از 770 شهر کشور امروز یکصدا شعار دفاع از فلسطین و اسلام و مظلومین را سر دادند.

 

مردم مؤمن، روزه‌دار و انقلابی ایران، با پشت‌سر گذاشتن و درک ایام و لیالی پربرکت قدر، با حضور در راهپیمایی شکوهمند و با عظمت روز جهانی قدس، همگام و همصدا با سایر مسلمانان و آزادیخواهان در سراسر جهان، غـریـو آزادی قدس شریف و فلسطین پاره، پاره از یورش وحشیانۀ دژخیمان پلید و این پاره تن اسلام را بار دیگر سر داده و خشم مقدس و نفرت و انزجار و برائت خود از ظلم و جور رژیم غاصب آدمکش صهیونیستی را فریاد زدند.

 

دیروز دوربین‌های جهان صحنه‌هایی ماندگار و دیدنی از خروش عظیم اراده‌ها و خیزش امواج احساسات پاک معنوی جهان را در حمایت از فلسطین قهرمان و فریاد خشم علیه تجاوز و تعدی اشغالگران صهیونیستی را در دل تاریخ ثبت و ضبط کرده و به نمایش گذاشتند.

 

بار دیگر ملت قهرمان، مسلمان، آزاده و همیشه در صحنه ایران اسلامی و تمامی پیروان ادیان الهی در جای جای میهن اسلامی، حماسه‌ای جاودان و ماندگار به یادگار گذاشت و برگ زرین دیگری در دفتر قطور خاطرات و افتخارات ملت رشید ایران ثبت و ضبط کرد و با گوش‌جان به ندای حق‌طلبی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و پیام تاریخی حضرا امام روح الله موسوی الخمینی (ره)، آن روح بلند دوران در حمایت از فلسطین، این پاره‌تن اسلام، لبیک‌گویان در راهپیمایی روز جهانی قدس، حضوری آگاهانه، ارزشمند و انقلابی یافت.

 

در پایان بیانیه، بار دیگر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تشکر از مردم عزیز و روزه داران ماه میهمانی خدا، که خالقان اصلی این خیزش عظیم اراده‌های استوار در حمایت از فلسطین، غزه و قدس بوده و نیز همچنین از اهتمام والا و همت ویژه اصحاب رسانه‌ها و جراید، مطبوعات، خبرگزاری‌ها و تمامی فعالان عرصه رسانه به ویژه بخش‌های خبری، تولیدی سازمان صدا و سیما که در امر اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و ترغیب و تشویق مردم به حضور در راهپیمایی و به تصویر کشیدن گوشه‌هایی هر چند کوچک از اقیانوس بیکران اراده‌های ملی بپاخواسته و دریای خروشان و مواج احساسات پاک معنوی مردم در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس تقدیر کرده و از این همه شور و شعور ملت‌های بپاخواسته و قیام کرده به ویژه ملت همیشه در صحنه و سرافراز ایران اسلامی را می‌ستاید و بر دستان و بازوان "حماسه‌سازان روز جهانی قدس" به رسم ادب و نشانه احترام بوسه می‌زند و از بابت این موهبت الهی جبهۀ خضوع و جبین شکر بر آستان کبریایی حضرت احدیت ساییده و شکرگزار این نعمت بزرگ الهی خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار