آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۴۶۶۹
ترکان:

کشتار مسلمانان بوسنی ظلم بزرگ تاریخی است/ سنی آمریکایی و شیعه انگلیسی هر دو مطرودند

مشاور رئیس‌جمهور که به نمایندگی از ریاست جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در مراسم بیستمین سالگرد شهیدان سربرنیتسا به سارایوو مرکز بوسنی و هرزگوین رفته بود کشتار مسلمانان را یک ظلم بزرگ تاریخی خواند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، اکبر ترکان مشاور رئیس‌جمهور روز گذشته در مراسم بیستمین سالگرد شهیدان سربرنیتسا به سارایوو مرکز بوسنی و هرزگوین رفت و از اینکه جامعه بین الملل در زمان وقوع این حادثه تلخ وطیفه خودش را انجام نداده ابراز تاسف کرد.

 

وی در ادامه با اشاره به موضوع افراط‌گرایی گفت: بین آنچه در حال وقوع است و اسلام هیچ سنخیتی وجود ندارد.

 

مشاور رئیس‌جمهور همچنین در بخش دیگری از اظهاراتش در رابطه با کسانی که از افراط‌گرایان حمایت می‌کنند به بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: سنی آمریکایی و شیعه انگلیسی هر دو مطرودند.

 

حسین کاوازوویچ رئیس العلمای بوسنی و هرزگوین نیز در این دیدار با ابراز خوشحالی از سفر ترکان به بوسنی به دوران سخت جنگ اشاره کرد و گفت: من در رابطه با کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به مردم بوسنی در زمان جنگ مطالعه مفصلی انجام داده‌ام.

 

رئیس العلمای بوسنی افزود: ایران بدون هیچ چشم داشتی این کمک‌ها را برای مردم بوسنی ارسال کرده که قابل تقدیر است.

 

وی همچنین ضمن اشاره به تاریخ تلخ کشتار مسلمانان بوسنی به دست صربها، تصریح کرد، بوسنیایی‌ها با وجود همه این مشکلات و معضلات از گذشته دردناک، خواهان صلح و آرامش هستند.

 

بر اساس این گزارش اکبر ترکان روز پنجشنبه نیز در مراسم تشییع جنازه 136 تن از شهدای تازه شناسایی شده سربرنیتسا در جنگ بوسنی و هرزگوین حضور یافت.

 

این در حالی است که بر اساس اسناد و مدارک موجود در محاکمه قضایی و بین المللی، ژنرال «راتکو ملادیچ» که اکنون در دادگاه لاهه در حال محاکمه است، در زمان جنگ در بوسنی وهرزگوین فرماندهی نظامی ارتش جمهوری صربسکا را بر عهده داشت و هنگام تصرف شهر مسلمان نشین سربرنیتسا دستور قتل عام نزدیک به هشت هزار مرد جوان مسلمان را صادر کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار