آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۰۱۸
رئیس شورای رقابت به «خبرگزاری دانشجو» پاسخ داد

بررسی دستورالعمل قیمت گذاری خودروهای داخلی در اولین جلسه شورای جدید/ واردات خودرو انحصاری شده است

رئیس شورای رقابت با بیان اینکه اگر قرار باشد تنها نمایندگی ها خودرو وارد کنند، بازار از وضعت رقابتی خارج شده و انحصار می شود، گفت: قرار بر این است که نمایندگی ها خدمات پس از فروش را به افراد حقیقی و حقوقی علاقمند واگذار شود.

غلامحسین شیوا، رئیس شورای رقابت در نشست خبری مجازی که ظهر امروز (یکشنبه 21 تیرماه) برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص آخرین وضعیت دو تکلیف مهم شورای رقابت (قیمت گذاری خودروهای داخلی و تعیین سرنوشت دستورالعمل واردات خودرو) در سال جاری اظهار داشت: شورای رقابت به جز این دو تکلیف، تکالیف بسیار بیشتری نیز دارد و از انجایی که خودرو در زندگی مردم نقش اساسی دارد، خیلی مورد توجه قرار گرفته است.


وی افزود: شورای رقابت حداقل در 30 تا 40 رشته فعالیت دارد که از آن جمله می توان به بحث های انحصاری، بحث های مربوط به ادغام ها، سوء استفاده و امتیازدهی های ویژه، انحصار در فولاد و پتروشیمی اشاره کرد.


شیوا در ادامه به دستورالعمل قیمت گذاری خودروهای داخلی اشاره کرده و گفت: شورای رقابت تنها برای خودروهای زیر 2500 سی سی که بیش از 75 درصد تولید داخل کشور را تشکیل می دهند، دستورالعملی در سال گذشته تنظیم کرده است و در سال جاری نیز همان دستورالعمل را به کار خواهیم برد.


وی اضافه کرد: اطلاعات مورد نیاز از مقامات زیربط مانند بانک مرکزی و شرکت خودروسازی مربوطه دریافت شده است و در اولین جلسه ای که شورای جدید برگزار کند، دستورالعمل قیمت گذاری خودروهای داخلی در سال 94 بررسی خواهد شد.


رئیس شورای رقابت همچنین درباره دستورالعمل واردات خودرو عنوان کرد:چند ماه پیش صحبتی با وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص  داشتیم که نشان داد که وضعیت خودروهای وارداتی، وضعیت مناسبی نیست چرا که اگر قرار باشد تنها نمایندگی ها خودرو وارد کنند، بازار از وضعت رقابتی خارج شده و انحصار می شود. لذا قرار بر این است که نمایندگی ها خدمات پس از فروش را به افراد حقیقی و حقوقی علاقمند واگذار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار