آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۷۰۳۰

جلسه فوق‌العاده مجمع نمایندگان استان تهران در خصوص سیل کن

نماینده مردم تهران گفت: جلسه فوق العاده امروز با مسئولان استان تهران در خصوص بررسی سیل دو روز گذشته کن برگزار خواهد شد.

حسین طلا در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص جلسه فوق العاده امروز مجمع نمایندگان تهران گفت: جلسه فوق العاده امروز با مسئولان استان تهران در خصوص بررسی سیل دو روز گذشته کن برگزار خواهد شد.

 

وی در ادامه افزود: در سیل کن هشت نفر از شهروندان ما جان خود را از دست داده اند و برای بررسی و علت یابی این موضوع از مسئولان ذیربط دعوت کرده ایم تا امروز در جلسه مجمع نمایندگان استان تهران حضور پیدا کنند و توضیحاتی را ارائه دهند.

 

طلا در ادامه همچنین در خصوص کمیسیون ویژه بررسی جمع بندی مذاکرات هسته ای نیز گفت: 15 نفر از نمایندگان عضو کمیسیون ویژه خواهند شد و اعضا ممکن است از اعضای کمیسیون امنیت ملی و اعضای کمیسیون های دیگر تشکیل شوند و یا اینکه از هر کمیسیون یک نفر عضو کمیسیون ویژه بررسی جمع بندی مذاکرات هسته ای شوند.

 

وی در ادامه بیان داشت: ممکن است پس از تشکیل کمیسیون ویژه این کمیسیون به عنوان کمیسیون فرعی کمیسیون های اصلی مجلس نیز مشخص شود.

 

نماینده مردم تهران در خاتمه بیان داشت: امیدوارم کمیسیون ویژه بررسی جمع بندی مذاکرات هسته ای را در کمیسیون های دیگر سلب نکند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار