آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۸۲۱۳
دواتگری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

ایرانیان اجازه بازگشایی سفارتخانه‌ جاسوس را نمی دهند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ملت ایران نمی توانند بپذیرند که سفارتخانه ای محملی برای اقدامات مداخله جویان در داخل کشور باشد.

مهدی دواتگری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با بازگشایی سفارت خانه انگلیس در ایران گفت: تمامی سفارت خانه هایی که در کشورها ایجاد می شود به نحوه رابطه دیپلماتیک دو جانبه ای که بین دو کشور وجود دارد بر می گردد و اگر کشوری بخواهد سفارت خانه خود را در یک کشور دیگری باز گشایی کند بایستی به هرحال منافع ملی کشور محل استقرار سفارتخانه را رعایت کند.

 

وی در ادامه با بیان این مطلب که کشورها امکان دارد بحث های دیپلماتیک داشته باشند بیان کرد: روابط دیپلماتیک مبتنی بر توسعه روابط در حوزه های سیاسی فرهنگی اقتصادی علمی و فنی است و از این منظر بحث سفارتخانه ها می توانند نقش اساسی را ایفا کنند اما اگر محلی برای جاسوسی و محلی برای اخلال در امنیت ملی کشور محل استقرار، و همچنین  محلی برای هدایت جریانات ضد نظام باشد، قطعنا هیچ کشوری دایر بودن چنین سفارتخانه ای را نخواهد پذیرفت.

 

دواتگری در ادامه بیان کرد: اگر کشوری بخواهد سفارتخانه خود را در کشورمان باز کند باید به حقوق دیپلماتیک و روابط دو جانبه و اصل همکاری مسالمت آمیز تن بدهد و خارج از شئونات دیپلماتیک اقدامی انجام ندهد چرا که ملت ایران نمی توانند بپذیرند که سفارتخانه ای محملی برای اقدامات مداخله جویان در داخل کشور باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار