کد خبر:۴۲۹۴۹۴

جو بایدن به دنبال ریاست جمهوری در آمریکا

به گزارش رسانه‌های امریکایی جو بایدن، معاون رئیس جمهور این کشور، در حال بررسی امکان نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ است.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، خبرگزاری فرانسه شنبه به نقل از «نیویورک تایمز» گزارش داد بایدن هنوز به طور رسمی برای نامزدی در انتخابات درون حزبی اقدام نکرده است اما اگر تصمیم خود را اعلام کند شانس موفقیت هیلاری کلینتون، دیگر نامزد پیشروی حزب دموکرات امریکا، را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 

نیویورک تایمز در گزارش خود نوشته است: «مشاوران بایدن رایزنی با تعدادی از سران دموکرات و حامیان مالی را که هنوز از خانم کلینتون اعلام حمایت نکرده‌ و یا در مورد ضعف‌های آشکار او به عنوان نامزد انتخابات نگران هستند، آغاز کرده‌اند.»

 

مورین داود، مقاله‌نویس نیویورک تایمز نیز شنبه اعلام کرد بایدن در منزل خود با «دوستان و خانواده‌اش و تعدادی از حامیان مالی» برای به چالش کشیدن کلینتون در آیووا و نیوهمپشایر، دو ایالتی که میزبان انتخابات مقدماتیِ درون حزبی هستند، دیدار و گفت‌وگو کرده است.

 

برخی کلینتون، بانوی اول، سناتور و وزیر خارجه‌ی سابق امریکا را بیش از حد قانون‌مدار و به نوعی مرموز می‌دانند.

 

از حزب جمهوریخواه نیز 17 نفر، از جمله جب بوش، فرماندار سابق فلوریدا و اسکات واکر فرماندار سابق ویسکانسین برای انتخابات درون حزبی جهت ورود به انتخابات ریاست جمهوری نامزد شده‌اند.

 

تا کنون پنج نفر از حزب دموکراتاز جمله کلینتون، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالات ورمونت، مارتین اومالی، فرماندار سابق ایالت مریلند، جیم وب، سناتور سابق ویرجینیا و لینکلن سیفی، سناتور و فرماندار سابق ایالت رود آیلند برای انتخابات درون حزبی نامزد شده‌اند.

 

بر اساس نظرسنجی دانشگاه «کوینیپیاک» که نتیجه آن پنج شنبه گذشته منتشر شد، کلینتون با برخورداری از حمایت 55 درصدی رای‌دهندگان، در صدر فهرست نامزدهای حزب دموکرات قرار دارد.

 

بر این اساس، سندرز با 17 درصد و بایدن، با اینکه تصمیم خود را به طور علنی اعلام نکرده است، با 13 درصد به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار