به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، صبح امروز نشست جایزه ملی مدیریت دارایی های فیزیکی کشور در دانشکده مدیریت تهران برگزار شد.
دکتر علی زواشکیانی، دبیر علمی کنفرانس در ابتدای این نشست گفت: مدیریت دارایی های فیزیکی شاخه جدیدی در علم مدیریت است که ادبیات آن از 15 سال پیش وارد دانشگاه ها شد و توانستیم همان موقع اولین برنامه مدیریت فیزیکی را تاسیس کنیم و در سال 2002 این اتفاق در ایران رخ داد.
زواشکیانی با اشاره به اینکه اولین کارگاه مدیریت فیزیکی را در ایران تاسیس کردیم خاطرنشان کرد: در کنار آن مدیریت خرید تعمیر و نصب قطعه را در نظر گرفتیم.
وی افزود: از همان ابتدا همه صنایع شرکت کردند و این کنفرانس از 10 سال پیش با موفقیت شروع به کار کرد.
دبیر علمی این کنفرانس خاطرنشان کرد: از یک سال و نیم پیش وزارت نفت یک نظام نامه ای را تصویب کرد و به همه کارخانه ها ابلاغ کرد که این امر موجب تحرک در مدیریت دارایی های فیزیکی شد.
وی خاطرنشان کرد: الان هم در صنعت برق نظام مندی هایی در حال تصویب است.
زواشکیانی با بیان اینکه این اتفاق در کشورهای اروپایی و خلیج فارس در حال رخ دادن است تصریح کرد: ما از کشورهای اروپایی زودتر شروع کردیم اما چند سالی است که کند شده ایم.
وی تاکید کرد: هم زمان با این کنفرانس که مهر ماه برگزار می شود انجمن متخصصین رشته نگهداری و تجهیزات اجلاس خود را در تهران برگزار می کند و امیدواریم با این طرح در دوره بعد از تحریم محصولات را ارزان تر از محصولات چینی بفروشیم.
در ادامه این نشست دبیر جایزه ملی دارایی های فیزیکی در خصوص جایزه اطلاعات جزئی تر ارائه داد.
ملک نیازی زمان اعطای جایزه را روز 21 مهر ماه و هم زمان با پایان همایش اعلام کرد.
وی اظهار کرد: مجموعه ای از مدیران تعمیرات و نگهداری کشور جمع می شوند و سپس برای اعطای مدیریت دارایی های فیزیکی فضای بهتری را فراهم می کنند.
ملک افزود: وقتی که می خواهیم مدلی را انتخاب کنیم به سراغ پرکاربردترین مدل می رویم بنابراین مدلی که انتخاب کردیم از جنبه های استراتژیک و مدیریت نیروی انسانی و نرم افزارهای مدیریت دارایی سازمان قابل بررسی است و این همان مدیریتی است که پیش از این سازمان های بزرگی در جهان با آن ارزیابی شده اند و اگر سازمان های ما با این مدل ها اندازه گیری شوند می توانند جایگاه خود را در میان سازمان های جهانی بسنجند.
وی فرآیند شرکت در جایزه را تا مرحله خودارزیابی و ارزیابی توسط شخص ثالث خواند.
ملک نیازی در پایان اصلی ترین مخاطبان جایزه را صنایع پتروشیمی، نفت، هواپیمایی، خودروسازی و همه سازمان هایی که دارایی های فیزیکی بخشی از سرمایه آنها به حساب می آید برشمرد.