به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، این روزنامه به نقل از یک گروه سازمان پزشکان بدون مرز که به تازگی از یک ماموریت 10 هفته ای از یمن بازگشته، نوشت: کمبود دارو در مراکز بهداشتی و بیمارستان های بمباران شده به شدت احساس می شود و ساکنان شهرهای یمن بخصوص شهرهای بمباران شده، به دلیل نبود مواد غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی در معرض فاجعه انسانی قرار گرفته اند.
الخلیج به نقل از 'گینوت' معاون اجرایی این سازمان افزود: عدم دسترسی نیروی های امدادی برای کمک به مردم آسیب دیده از یک سو و سخت شدن دسترسی مجروحان و بیماران به بیمارستان های بمباران شده و بدون تجهیزات پزشکی از سوی دیگر از جمله دلایل تشدید اوضاع بهداشتی و انسانی در یمن است که پس از ماهها جنگ همچنان ادامه دارد.
وی اضافه کرد: بیش از 20 هزار نفر در نتیجه بمباران های عربستان در یمن مجروح شده اند که کمتر از نیمی از آنها در مراکز پزشکی تابعه این سازمان معالجه شده اند و بقیه بدون دارو و درمان همچنان سردرگم هستند.
رییس گروه اعزامی سازمان پزشکان بدون مرز به یمن، کمبود سوخت، نبود امنیت به دلیل صحنه های درگیری و بمباران های منازل مسکونی را از جمله دلایل تشدید بحران انسانی و بهداشتی در یمن اعلام کرد.
سازمان پزشکان بدون مرز که یک نهاد خیریه مستقر در سوییس است؛ در حدود 60 کارمند خارجی و 500 کارمند داخلی در یمن دارد که به کمک رسانی پزشکی به نیازمندان یمنی مشغول هستند.
بر اساس اعلام سازمان ملل، 80 درصد جمعیت 25 میلیونی یمن نیازمند کمک های فوری غذایی و بهداشتی هستند.
پیشتر نیز سازمان های بین المللی و نهادهای حقوق بشری درباره وضعیت انسانی در یمن و تبعات تجاوز هوایی عربستان به این کشور و محاصره همه جانبه آن هشدار داده اند.
ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان از ششم فروردین ماه حملات هوایی و دریایی گسترده ای علیه ملت یمن آغاز کرده و در این مدت تمامی زیرساختهای خدماتی، بهداشتی و شهری این کشور را نابود کرده است .